Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако Тонали се повреди. Кеси доби жут за со Лацио само крунич ќе е достапен... лошо многу лошо.

Не му требаше ова на Кеси. Знаеш дека никако не смееш да добиеш жолт и правиш таков фаул на противничка половина.

Ако се врати Кјаер, нека се проба со овој малиот Кукулеле, делува дека има добар пас и во дуел е добар. Можеби ќе пробуваат дури и со Хакан нешто.

Против Лацио во средина без Кеси незнам како ќе не биде... Изгледа ќе ни ја прават големата магија Лацио.

Инаку утакмицава Калулу изигра ептен јако. Калабрија криминална партија

Штом оваа ја тепаа, со Лацио само треба со срце да изиграат кои и да се тие што останаа достапни за играње.
Овде беше многу важно да не се изгуби, а победава е премија. Денес ја одиграа најзрелата утакмица сезонава, колку и да приднесе брзиот гол и тоа што Сасуоло беа во шок цело полувреме. :icon_lol:

овој Калулу малу по малу ќе ни стане засилуањето што требаше на зима да го земемо [emoji23]

тешки 3 бода што може да се каже лесно ги земавмо, Тео после лошиот старт фати да си гази задниве утакмици...

е сеа лошо за со Лацио ако не игра и Тонали, ќе мора Брахим со Крунич да игра, а овој Крунич би го избркал уште одма, колку само ништо не игра!

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

За со лацио Калабрија ќе игра во средина доколку Тонали е повреден. Ќе изгази таму.

Sandro Tonali suffered an adductor major muscle injury. The player's medical examination is a matter of hours.

Среќа што паузава е блиску, па нема да е таква катастрофа ова со повредиве.

Kalulu za 0.5m iskina..prekulina 100 napadi a i tesko nekoj da go izdribla.

Bez Keseto ke go papame protiv Lazio koj i ne e bas nesto posebno sezonava ali seedno bar Tonali da moze da igra so Rade.

Hauge ja zaeba vo ziviot zid se skri za golot ali seedno vazna pobeda.

Раде е жив зијан, дечкото смрди на бантер. Второ полувреме го игравме со играч помалку ради него.

Крунич повеќе изгледа на замена на Хакан, отколку на Кесие или Бенасер.

Ептен лошо ни тргна со повредите, да не беа сигурно ќе имаа +4 бодови од моменталните. Ме мрзи да барам, ама сигурно имаме најдолга листа на повредени играчи.

Како најхетан играч од целиот напад, а му скинаа и асистенција.

Диаз е многу понекорисен играч и тој како Хауге и Далот засега е само за натпревари во ЛЕ. Кесие еден фаул и жолт, како да чекаше судијата да го направи, за разлика од него Траоре помина без жолт.
И покрај Калулу мора нов дефанзивец, а овој да игра десен бек.

Леао подобро решение на централен напаѓач од Ребич!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom