Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
У пм. Ибра обновил повреда. Нови тестови за 10 дена. Под знак прашање е дали и за Јуве ќе е спремен. Ова ако не е знак дека треба уште еден квалитетен шпиц не знам што е.

Ќе го гледаме истиот напад и следните 2 натпревари.

Мора да се земе по еден играч од одбрана, среден ред и двајца во напад.
Тимот премногу е зависен не само од Ибра, туку и од Донарума, Кјаер, Тео, Бенасер, па и Салемакерс.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Ќе го гледаме истиот напад и следните 2 натпревари.

Мора да се земе по еден играч од одбрана, среден ред и двајца во напад.
Тимот премногу е зависен не само од Ибра, туку и од Донарума, Кјаер, Тео, Бенасер, па и Салемакерс.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Сигурно ќе земат четворица добри фудбалери сега во јануари. :D

Ќе биде ептен весело овој период, како тргнало, може и да потрае. :eek:
Автоматски споено мислење:

У пм. Ибра обновил повреда. Нови тестови за 10 дена. Под знак прашање е дали и за Јуве ќе е спремен. Ова ако не е знак дека треба уште еден квалитетен шпиц не знам што е.

Јас подобро да не пишувам што се ми се врти во глава и каков знак може да биде сето ова со повредите. :icon_lol:

Последно уредено:
Се надевам дека Малдини,Газидис и Масара ќе ги видат знаците и ќе реагираат во спротивно се ќе биде залудно со напредокот што го направија до сега.

Ребич точно дека е утка место Ибра ама најдете ја снимката коа издрибла двајца сам и излезе еден на еден о со Перин само шо овај успеа да одбрани. Проблем ни е одбраната а не нападот.

Сигурно ќе земат четворица добри фудбалери сега во јануари. :D
Нема да земат, ама борбата за топ 4 ќе заврши во февруари.

Има и играчи кои може да се земат на зима за мала сума, а се пред истек на договор или бараат трансфер.
Гомез, Таувин, Жиру,...

Pa se znaese deka so eden spic nema sto da barame..i toa 39 godisen..

Uste letoto pisav deka mora da se zeme spic za zamena na Ibra, slednava poarno da igra Colombo spic a levo Rebic. Cergarot neka go sitnat sega vo Wolves ili Monaco i zavrsena rabota..

Еве одма реагираат Ребич лево,Леао напред,се е под контрола без гајле.

Ama i Pioli kur da pushi so teranjevo inaet so Musaco! Covekot ednas ne se pobunil ili rekol nesto u javnost, a igranjeto na Kalulu pred nego e degradiracki u najmala ruka

Ama i Pioli kur da pushi so teranjevo inaet so Musaco! Covekot ednas ne se pobunil ili rekol nesto u javnost, a igranjeto na Kalulu pred nego e degradiracki u najmala ruka

и тоа Калулу слабо се покажа против екипи што не ни напаѓаа и не притискаа, замисли утре кога ќе му се турат Сасуоло што ќе му се дешава и на него па и на Ромањоли.

Многу нелогично беше играње Леао крило, а Ребиќ шпиц. Подеднакво добри се во правење вишок и бегање на крило, а во шестнаесетник не може Ребиќ да се споредува со Леао кога овој е и повисок и посилен.

Не сум сигурен дали е негов избор или така му е кажано. Но, се сложувам дека ова е малку претерано форсирање, додека не беа во зор, не планираа, што се вели ни на тренинг да го играат, сега во доста незгоден период треба да се надеваме да не спаси.

Како и да е, после ова или барем ќе заработат на него или како што почесто се случува, ќе заврши на позајмица во некоја послаба лига и за година-две ќе заборавиме дека постоел.

Проблемот е со Мусачо. Во фебруари прошла година кога дебитираше Габиа требаше Мусачо да влезе ама одбил пошто нејќел да игра на ладното. Ради тоа не добива шанса ич.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom