Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Рутински :icon_mrgr: за вториот гол не се сеќавам ни дали се израдував, као демек мех навикнат сум на ова веќе.

Горе долу сите играа одлично, освен Диаз и очигледно Ребиќ. Не знам зошто не влезе Коломбо барем на 10тина минути, Ребиќ беше издишан. Ми се допаѓа овој пристап, мислев дека после киксот со Рома и Верона ќе ни биде ептен тешко поготово дека имаме густ распоред, но толку кола без пораз е резултат на тимска работа а не случајност.

Многу важно коло каде другите кикснаа. Вечер нека поделат бодови Наполи и Рома, нема да ми смета.

Ваков Ромањоли ни треба. Миленкович топ ќе ни дојде, дај бе нека го соберат во јануари.

EoAO7ArW4AQLpLX.jpg

Диаз физички е слаб, премногу ја држи топката, мора побрзо да ја подава топката и прво мисли на дриблање.

30e28f849c09c893818e9aa4cb76476f.jpg

Само вака со брза,лесна и тимска игра,со максимално залагање,работа и придонес од сите играчи може да бидеме топ тим.
Браво момци само напред (y)
Forza Milan!

Мојот човек Кајло Рен пофалите го малце, не само да го го пцуете.
Искина днска, не се осети дека Бенасер не игра! #фалаКонте
Малдини има смислено нешто или ќе го чекаме уште? #ПрашајГоМарли

Шала на страна, добар беше денеска, далеку посконцентриран него претходните дуели, ќе има доста прилики сезонава да се покаже и наметне.
Јас мислам дека и повеќе му одговара да игра со Кеси него со Бенасер, подоминантен е Кеси и повеќе му помага.

Малдини има смислено нешто или ќе го чекаме уште? #ПрашајГоМарли

Шала на страна, добар беше денеска, далеку посконцентриран него претходните дуели, ќе има доста прилики сезонава да се покаже и наметне.
Јас мислам дека и повеќе му одговара да игра со Кеси него со Бенасер, подоминантен е Кеси и повеќе му помага.

Правда за братот Звоне! :)

Кеси е душата на тимов. Како само ќе си го спопикавме да го летневме летоска, мајко мила. Исто така е доказ за неквалитетот на тренерите што беа во Милан до сега, неверојатно е на какви се позиции играше додека не му го најдоа вистинското место што им беше пред очи на сите.
Кај Бенасер и Тонали сме покриени, ама ако недај боже отсуствува Кеси тоа ќе се осети страшно.

Mu ja pogodi pozicijata Pioli..desno beshe dosta izguben, vo ovaa formacija Kessie ima dosta sloboda i rastura. Posle pauzata igra super, inaku ne faleshe mnogu da go prodadat nekade.

Му се погоди 4-2-3-1 со Пиоли и Бенасер до него, а двајцата ќе газеа и во 4-2-2-2 на Германецот ако дојдеше.

Сега има подефанзивни задачи, ги намали тоа погрешните додавања и непотребните дриблинзи.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk

Злате не бил задоволен како капитенот го прославил голот.

Злате не бил задоволен како капитенот го прославил голот.

Не бев ни ја. Прослава на гол да користиш за да испраќаш порака до хејтери е многу детски , примадона - потег и недостојно за капитен на Милан.
Разбирам и ја дека не е лесно да си фудбалер денешно време, кога буквално секој лош коментар за тебе го гледаш , ама ако се оптеретуваш со такви глупости не си за капитен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom