Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Зошто да е во изолација? Тогаш и после Ибра требаше целиот тим да биде во изолација... Ми нема логика...
Мислам дека ради фактот што пола репрезентација на у21 е позитивна. Демек друго е само 1 ако е позитивен па нема потреба другите ама друго е кога 10 души што си бил во контакт се. Па не сум сигурен колку е точно ова.

Овој Џампаоло го донесе и остана,не ми е јасно каква улога има во Милан но мислам дека и тој незнае.

Срамота ќе биде денес ако не извадиме добар резултат со Интер на кој скоро му фали цела одбрана. А ние скоро комплетен тим имаме.

Срамота ќе биде денес ако не извадиме добар резултат со Интер на кој скоро му фали цела одбрана. А ние скоро комплетен тим имаме.

Не само шо фали цела одбрана, туку сите клучни играчи на Интер се исцедени и истрошени од репрезентативните натпревари...скоро сите по 90 минути играа и се вратија дури четврток што значи имаа само еден тренинг натпревар пред дуелот...играчите на Милан се далеку поодморени и со поголема подготвеност го очекуваат натпреврот..

Конте ја прави разликата денеска , и да бидат пред умирање играчите па и без цел тим да е Интер , Конте знае да ги мотивира , очекувам победа на Интер , до менталилетот е па и до играчите

Не зборете пред рука и ние имавме битни играчи што играа репрезентативни натпревари.
Секако Интер се благи фаворити.

P.S.

:pos: :pos: :pos:

Имаше среќа Ибра,Кессие е ладнокрвен и треба тој да ги шутира.

Дали тоа Видал му покажуваше на Ханданович на која страна ќе шутира Ибра или така ми се виде?

Сега сите во одбрана. :ROFLMAO:
Автоматски споено мислење:

Леао-Ибра (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom