Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Во две сезони 20+ натпревари има пропуштено поради тоа што физички не е спремен, настрана отсуство поради повреда.
Бенасер е машина и на терен, ама и за жолти картони и затоа почесто ќе добива суспензија. Тешко до крај ако не донесат партнер на Бенасер и LM. Го немам гледано, ама и ретко овде кој ја прати Бенфика, ама она што читам по коментари подобар од Тонали, ама овој веќе е докажан во Италија.

повреден беше..сега и Бенасер е суспендиран. Ќе игра Калабриа во средина :)
Значи Дуарте и Биглиа се дружат на рехабилитација во тренинг центарот и затоа Дуарте нема време за Пакета.
За целото фиаско со Пакета изгледа е крив Биглиа.

Лети малии [emoji16]
98661cbb1580f1571bc401830194ef03.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Како што ни фали играч десно добредојден е рокерот.
И онака Пакета изгуби вредност на пазарот, ќе продолжат да добиваат смешни понуди и само некоја ваква трампа да не спаси.

Боље Пјонтек за Ламела него играч од Јувентус!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Haha Bernadeschi stakleniot e propadnat nenormalno..samo nego neka ne go zemat.

Што не пробаат Пакета за Емре,
Бернардески не ме бендисува.

Потребен е играч во средината заедно со Бенасер или осбрамбен со Ромањоли. Незнам Бернардески шо позиции може да покрие. Паредес добро би ни дошол во средина.
Донарума
Конти-Кјаер-Ромањоли-Тео
Кастиљехо-Паредес-Бенасер-Ребич
Леао-Ибра

Лош избор направи рокерот и џабе потрошено време, никаков напредок нема овие 3 години. Мислам дека нас ќе ни биде добар трансфер ако се реализира.

Пијатек-Ламела е лоша трампа, Фојт и пари е подобра опција.
Ама Тотенхем е тим кој заслужува да им го прават истото она тие што им го прават на другите тимови кога им бараат играч. Нека платат колку треба и нека го носат без да пробуваат да намалат цена и да ни дадат ѓубре.

Suso ne mozat da go prodadat i ke pravat gluposti do pozajmici..

Piatek ako go prodadat isto glupost ke napravat ako ne donesat drug spic..Ibra na 40 nemoze da se ocekuva da igra po celi utakmici non stop, Petagna ke ide vo Napoli koga nego go planiraa za zamena.

Никој не сака да заглави со таков играч мислиш не гледаат како игра во поголем дел од сезоната. Не сакаат задолжителен откуп веднаш мора да исполни услови, да вредеше досега некој ќе ја активираше клаузулата.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Трансферот на Себаљос пропадна во Валенсија, Флоренци на излезни врати од Рома.Одсекогаш сме биле заспани кога има можност да се земат добри играчи.

Абе себаљос еден добар играч што да ти кажуем :)

Тео го имамо лево, уште и десно ни фали бек што е дупе у одбрана и незнаат Ромањоли и Мусачо главата кј им е

Родригез на позајмица кј Гатузо

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom