Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И бенасер ништо не покажа.
Ја сум разочаран од прикажаното денес, и покрај шансите креирани на крај. Мислам дека мораше екстра мотивирано да се влезе и да се напунат со барем 3 гола.
Тренеров сеуште како да ги бара стандардните први 11.
Играчиве што ги имаме, незнам... кој прво да се коментира. Симуланти пичкарски цела утакмица цвичат ко принцезички.
Кастилехо е тотална утка.

Заслужија да примат гол и тоа на крај, а да беа малку посредени ќе беше 3 разлика.
Сусо со оној шутот покажа какво себично копиле е. Нека се изгуби од тимот бе не знам како може некој да го планира за во тим.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Сменијa тaктикa и фoрмaцијa сaмo зa негo a нaшиoт "нaјдoбaр" игрaч е приличнo oгрaничен.

На крај мораше уште еден..Пакета добар шут али статива беше..Пјонтек се изнапромаши, се му фати голманов..

Игра никаква..нека го земат тој што беше на трибини со Галијани :)

Немаме никаква средина..Бенасер со Кесие некако не идат заедно, Хакан не беше толку лош али кога барбикава во напад игра нон стоп незнам што гледа во него..само паѓа и ништо не покажа, никаква игра..нека го вратат во Шпанија таму заедно со манекенот и нека земат еден добар шпиц

Ќе ја оправи и тој пичка од тренер.

Бенасер МОТМ. Не знам што се очекува да покаже кога е DM, не е баш спремен ама имаше паметни додавања и не е лесно да се игра на таа позиција.

“In the way I see things, Paqueta can be an excellent mezz’ala. He just needs to learn to be a little less Brazilian at times, more solid and less playful.

Требаше некој ова да го каже и мило ми е што конечно се кажа. Тие непотрбни фори и вишок потези, што служат само за бразилците да се осеќаат комотно и за овации од публика мора да прекинат. Не може кога цела екипа игра со два контакти-прием и предавње на топка, он да има прием, па вишок потег со кој веќе е заглавен и после дрблинг за вадење од гомната во кој сам се ставил, што е кога-како успешен.
Разбирам дека си носи своја фудбалска филизофија и стил, ама крајно време е да се прилагоди на фудбал во кој нема слободен простор за снимање најк реклами со ерик кантона.

Претпоследен ден од трансфер периодот колку да се купи нешто.
Еве му SS ако дојде затоа што имаше и дека е договорен со комшиките, уште АМ да успеат да соберат по слична формула, па оние тројцата мускетари од вчера што помалку да ги гледаме.

Незнaм штo дa oчекувaм oд oвoј,нa кoјa пoзицијa би игрaл?

SS, LW, AM, CF

Уствари се може да игра и на пак ќе крај немаме играчи за 4-3-1-2 :pos:

Јебич... Ќе гриза со Борини!! [emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Да сигурно на клупа ќе седат играчи платени 50 мил и ќе игра со крила на таа позиција.

Ако овој трансфер се рализира единствено нешто добро е што нема да платат 40 мил што е премногу за него, туку 25 мил и утре и да го продадеш пак нема да е многу под оваа сума. Подобро нешто, отколку ништо.
Силен е и брз, ама финиш и додавања...
Автоматски споено мислење:

:icon_mrgr:

И со Тајсон преговараат, 30 мил клаузула има премногу за 31 годишен играч. Лево крило 4-3-3 во ваков случај секако еден скап играч ќе седи на клупа.

И двајцата со Ребич не се повикани за денешните натпревари.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom