Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Posle takva utakmica vo Udine,denes se ocekuvaat 60 000 na San Siro...Sekoja cest

50 000 фанови таман ќе видат дебилот како ќе го игра Борини во средина. Дава изјава како може не го играм Борини кога најмногу се труди на тренинг. Па да му ебам мајката до тоа ниво сме паднати да најголем критериум за да играш за Милан е да се трудиш на тренинг. Нема везе што си со 2 леви ама битно се трудиш. Мислев полошо од Гатузо нема да може ама по се изгледа можело. Дај боже да грешам ама до сега ништо позитивно не видовме.

Леле овој будалиов пак ќе го играл Борини...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

50 000 фанови таман ќе видат дебилот како ќе го игра Борини во средина. Дава изјава како може не го играм Борини кога најмногу се труди на тренинг. Па да му ебам мајката до тоа ниво сме паднати да најголем критериум за да играш за Милан е да се трудиш на тренинг. Нема везе што си со 2 леви ама битно се трудиш. Мислев полошо од Гатузо нема да може ама по се изгледа можело. Дај боже да грешам ама до сега ништо позитивно не видовме.
Па тимот најчесто се бира според тоа како се покажале играчите на тренинг.

Ако игра Борини дефинитивно не е за гледање..Гатузо врати се :ROFLMAO:

Куаме и Прает веќе ги сонуваме..:D

Зaр Крунич и Кессие тoлку се лoши нa тренинзи.

Па тимот најчесто се бира според тоа како се покажале играчите на тренинг.
Можеш така една утакмица да одбереш. Ама ако изигра катастрофално која е поентата па да го играш истиот играч? Ме заболе мене на тренинг кој како се покажал битно е кога ќе дојде натпреварот тој ден како ќе изигра. Поени се добива за добиен натпревар а не каков тренинг си одржал.

Борини го нема у прв тим ама промена у нападот има, ќе стартува Силва место Пјонтек.

Ај да видиме дали ќе ги тепаме Бреша.

и да го нема Калабрија па стартува, Хакан, Сусо и Саму се во прв тим. Па играме 4 3 3 со истиот тим од лани. Едино Бенасер што е промена. За таа формација да се игра со истите играчи воопшто не требаше се брка Гатузо. Знам дека Пакета и Пјонтек беа очајни ама ништо подобри не беа ни овие 3ца погоре. Како успеаа пред нив да стартуваат не знам.

Aij pa Piatek nemoze nesto da pokaze koga e osamen i nemame igra..topka ne mu dadoa..sea manekenov ke go gledame ebati nesposobniot

Ова со Силва гром од ведро небо.. сигурни мора да даде некој гол утакмицава за да можат да го продадат [emoji28]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Поради технички причини не е во прв тим.
Сосема различен играч од кога заврши сезоната. На пријателските изгледаше како да не се замара, а со Удинезе мораше да биде посмирен и да прекине со глумење, а на ова негово однесување реагираше и Ромањоли.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Зш бе Пјонтек не игра?? За Силва Андре нема нада изгледа.. имаше прием лош и прв фор даден каде не смееше да греши..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom