Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Не се курчиме. Првотимец е од 16 години и е голман со најголем потенцијал. Со оглед на тоа екипи како Каљари и Фиорентина бараат по 50+ милиони за киеза и Барела. Или па Лацио смешните суми за СМС.

Да, ама Донарум има уште две године од договорот, Раиола знаеш дека му е агент, летово ако не го дадат за 50-60 наредно нема ни 25 да му земат[DOUBLEPOST=1561629218][/DOUBLEPOST]
Bedarija ako go dadat za 50m..ovoj Areola e katastrofa. Ista greska kako Roma kje napravat katastrofite..

Рома го продаде Алисон за 80 а го плати Олсен 10

Oni bar zarabotija nasive katastrofi za smesni 50m ako go dadat se epten nesposobni..ovoj Areola pa nikako da ne go vklucat vo transfer

Што заработија? Само поради тој лош голман изгубија еден куп бодови и место со ЛШ и со тоа и 50 мил.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Што заработија? Само поради тој лош голман изгубија еден куп бодови и место со ЛШ и со тоа и 50 мил.

Bas zatoa i pisav..kakvi se cenive vo momentov i koga eden Felix od Benfica e 126m neznam kolku bi bil Gigio..

Да, ама Донарум има уште две године од договорот, Раиола знаеш дека му е агент, летово ако не го дадат за 50-60 наредно нема ни 25 да му земат[DOUBLEPOST=1561629218][/DOUBLEPOST]

Рома го продаде Алисон за 80 а го плати Олсен 10
Не зезај мочана Бенфика за 120М го продаде тоа детето срамота е бар 80 ако не извадиме од Донарума. Голема работа ако имал уште две години од договорот. Челзи со 1 година од договор му извади 100че на Хазард. Зашто другите клубови да можат такви пари да вадат ние не? Моментално Донарума е најдобриот голмански талент и има доста добро искуство за негови години. Со оглед на денешните цени на пазарот воопшто не е премногу 80че да се бара за него.

Како е можно другите екипи да продават се нереални цени а ние за Кесие со 22 год бараме 30 мил Кутроне 20 год 25 мил Донарума 50 мил и ред други .
Ова е од неискусво на Малдини или нешто друго ?
само за пример Капуто во Сасуоло 18 мил , Далберт од Интер 18 мил , Сенси 30 мил , Киелсен 35 мил.

Зашто и Милан да не зема добри пари од Лаксалт 15 мил , Кесие 40 мил , Кутроне 30 мил , Донарума 70 мил

Bas zatoa i pisav..kakvi se cenive vo momentov i koga eden Felix od Benfica e 126m neznam kolku bi bil Gigio..
Клаузула има Феликс и не мора да продаваат играчи. Ако добијат таква понуда ќе го продадат, исто важеше и за Кепа.
Донарума може да има таква цена само поради ффп, има две години од договорот и кариерата му е во место.

На Кутроне му е реална цената, ништо посебно оваа сезона и никој нема да плати повеќе за него, само за Кесие ми е сомнителна која демек поставена од клубот и некаде пишува дека е 30, а некаде 40 мил.

За Донарума само ПСЖ може да биде заинтересиран, а и којзнае дали има вистина во овие шпекулации или само само пробуваат да изнудат побогат договор.

кариерата му е во место? па не би рекол, сезонава беше доста добар..а моментално за некој мали пари нема шанса да најдат добар голман едино ако не го форсираат Плицари

Добар оваа сезона, ама со ништо подобар од првите сезони.

Раиола му ја заеба работата, не знам што не го откачи и да не беа оние драмите со продолжување на договорот немаше да пропадне после таа сезона и ќе се кренеше на повисоко ниво, ене го сега пак шпекулации, а тој не сака да си оди.

Ајде сега да видиме како ќе се однесуваме на трансфер пазарот.

Според последните информации од Педула и Марцио, бекчево од Реал е веќе играч на Милан, се спомнува некоја сума од 20м евра, најверојатно после ова ќе си оди Родригез.

https://sportski.mk/милан-кешира-60...ZLIZE5Z4nkiuopg0k_77TditS96xszQYnvOxLBZiVJzys
Поарно од овие 60 милиони 40 да ги фрлат на Тореира, а околу 20 на Андерсен, со Ромањоли ќе бидат добар пар назад, добра сезона имаше Данецов и плус млад е, мислам дека ќе се исплати да го земат нашите. Заинтересирани за него биле и Арсенал и Тотенхем. За Прает не сум убеден, ама пишат дека го договориле него, колку е точно незнам.

Мисли си дека за тие пари ќе може да се донесе Андерсен. Тој е проценет на околу 35 мил.

Ваков скап трансфер може само ако е некоја платена позајмица со задолжителен откуп, да се вклучи и некој играч или да се продаде Мусачио, иначе нема потреба од фрлање толку пари за таа позиција кога го имаме Калдара, а средниот ред е приоритет, а и нема втор напаѓач. Не можам да го гледам Сусо, а ни Андре Силва за кој мислам дека ептен несериозно ќе се однесува на терен.

По шпекулациите изгледа Арсенал нема да го продаде Тореира, па се вратија на овие двајца кои и на почеток им беа прва трансфер цел.

https://www.transfermarkt.com/joachim-andersen/profil/spieler/260827
Овде е проценет на 25, ама ништо чудно и 45 да бара Фереро за него.

Калдара е повреден цела сезона, во мај кога се опорави од првата повреда пак се повреди и до септември, октомври е аут. Запата си замина и останваат само Ромањоли, Мусакио и Симиќ кој најверојатно ќе замини. И така ќе чекаме Калдара да се опорави за да имаме 3 стопери, а ништо чудно и уште повреди да има во текот на сезоната. Уште и Мусакио да се продај како што викаш тешко нас ќе биди после во одбраната. Затоа треба и еден стопер да земат, ако можат да играат со два и пол играчи на таа позиција секоја чест.

Иначе средината знам дека е приоритет и треба да купат минимум уште тројца покрај Круниќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom