Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Поради приговори после финалето во Суперкупот се суспендирани Гатузо и Ромањоли на една утакмица, исто Кесие и Калабрија поради жолти ќе паузираат против Џенова. Сусо се враќа, кај Џенова е суспендиран Пијатек.

Мислиш од кај нас и Пиатек е суспендиран. :icon_lol:

Тешки 3 натпревари ( Џенова, Наполи и Рома) и 1 бод максимум од сите овие.

Утре ќе се знае повеќе што како и кој ќе земат. Пиатек, Мичи или пак двајцата, а вториот позајмица без право на откуп. И онака им требаше трет напаѓач.

Поради приговори после финалето во Суперкупот се суспендирани Гатузо и Ромањоли на една утакмица, исто Кесие и Калабрија поради жолти ќе паузираат против Џенова. Сусо се враќа, кај Џенова е суспендиран Пијатек.
Да биде уште посмешно суспендирале и некој доктор на Милан до почеток на февруари... [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Мислиш од кај нас и Пиатек е суспендиран. :icon_lol:

Тешки 3 натпревари ( Џенова, Наполи и Рома) и 1 бод максимум од сите овие.

Утре ќе се знае повеќе што како и кој ќе земат. Пиатек, Мичи или пак двајцата, а вториот позајмица без право на откуп. И онака им требаше трет напаѓач.

Michy e smeski..karakter ist kako Baloteli..nikogas ne bi go zemal. Najdobro e da probaat za De Paul od Udinese ali pomalce od 30m nema sa prifatat sigurno.[DOUBLEPOST=1547754984][/DOUBLEPOST]
Да биде уште посмешно суспендирале и некој доктор на Милан до почеток на февруари... [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Smesno sudese vcera..Matuidi ne fati ni zolt, Kessie za ist faul crven..

За Пјатек се чекало само зелено светло од Газидис.

Ќељавиов се закачил со Малдини, наводно ради Озил, кој им бил понуден и Малдини сакал да го земе а овој не сакал зашто имал 30 године, сакал само млади играчи кои може покасно да се продадат.

Лошо почна овој Газидис, ако Малдини се накурчи и замине би можел на тапет на навијачите брзо да иде овој грков

А ние одма имаме да му ја дадеме платата на Озил.

Пиатек ќе заработува 2 мил годишно, Игуаин платата му беше 8.5, 9 и нешто со бонуси.

Да ја активираја опцијата на крај на сезона ќе имаше минимум 4 годишен договор

Bi sakal da se protivel za Ozil deka osetil sto znaci Ozil da se trpi i kolku ne vrsi rabota za nervozite sto gi dava, ama sigurno e radi vozrasta i kako toa ne odgovara na novite nasoki na klubot sto treba da se pretvori vo trening kamp za pobogatite klubovi.

Inace citav deka avanturava so iguain kostala 9 milioni vo plata i 9 za pozajmicata.

Пиатек ќе заработува 2 мил годишно, Игуаин платата му беше 8.5, 9 и нешто со бонуси.

Да ја активираја опцијата на крај на сезона ќе имаше минимум 4 годишен договор
Јувентус на Игуаин му плаќаше дел од платата, а да ја активираа опцијата не се знаеше колку ќе зема.

Озил зема околу 20 мил евра годишно, лани потпиша нов договор и ми е играч кој не се замара за тимот. Не трча и се влече по терен. Не е тоа што беше првите сезони во Арсенал. После Игуаин и Бонучи се виде дека носење на вакви искусни играчи може да се покаже како грешка и после 6 месеци да бара да си оди.

Нашите ако можеа да си дозволат играч од среден ред со висока плата ќе го договореа Ремзи за на лето за без пари или играч како Барела, плата 2-3 мил и договор сличен како на Пиатек. 10 мил позајмица и 30-40 мил на 3 рати.

Абе ни ја не го сакам Озил у тим, муабетот ми беше дека Гркот и Малдини се закачиле, а Малдини сигурно е побитен за навијачите од Газидис.

Иначе Милан му ја плаќаше у целост платата на Игуаин незнам од кај ви е инфово дека Јуве му плаќал дел.

Му имаат исплатено 4.5 мил у плати за пола сезона и на Јуве 16 зазпозајмицата од кои пола ќе бидат вратени од страна на Челзи

Абе ни ја не го сакам Озил у тим, муабетот ми беше дека Гркот и Малдини се закачиле, а Малдини сигурно е побитен за навијачите од Газидис.

Иначе Милан му ја плаќаше у целост платата на Игуаин незнам од кај ви е инфово дека Јуве му плаќал дел.

Му имаат исплатено 4.5 мил у плати за пола сезона и на Јуве 16 зазпозајмицата од кои пола ќе бидат вратени од страна на Челзи
Не верувам дека баш уше на почеток има несогласувања помеѓу Малдини-Газидис-Леонардо, не убиваат медиумиве на секое поле со шпекулации.
Доколку Газидис бил прашан за Озил тогаш сигурно им открил дел од проблемите со кои се соочувал се до декември годинава каде Озил редовно беше повреден и надвор од тим поради несериозност.
Имаше муабет дека повредата на грбот не му заздравува ко шо треба пошо киснел на Фортнајт, гејмал ден и ноќ, па затоа и Арсенал сака да го избрка шо е можно побрзо.

Според сите медиуми веќе паднал договор за Пјонтек.

18 мил е позајмицата

Последно уредено:
Во вторник нова средба со Џенова, понеделнички изгледа не работат [emoji13] за да се договорат последните детали и во договорот ќе бидат вклучени Бертолачи и Халилович.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Oд Бaкa,Лaпaдулa,Кaлинич,Андре Силвa,Игуaин дo Пиaтек.:pos:

Шaлa нa стрaнa сaмo некa се угoде.

Во вторник нова средба со Џенова, понеделнички изгледа не работат [emoji13] за да се договорат последните детали и во договорот ќе бидат вклучени Бертолачи и Халилович.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk
Ponedelnik igrame so Genoa.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom