Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да биде уште посмешно суспендирале и некој доктор на Милан до почеток на февруари... [emoji23][emoji23][emoji23]Поради приговори после финалето во Суперкупот се суспендирани Гатузо и Ромањоли на една утакмица, исто Кесие и Калабрија поради жолти ќе паузираат против Џенова. Сусо се враќа, кај Џенова е суспендиран Пијатек.
Мислиш од кај нас и Пиатек е суспендиран.
Тешки 3 натпревари ( Џенова, Наполи и Рома) и 1 бод максимум од сите овие.
Утре ќе се знае повеќе што како и кој ќе земат. Пиатек, Мичи или пак двајцата, а вториот позајмица без право на откуп. И онака им требаше трет напаѓач.
Да биде уште посмешно суспендирале и некој доктор на Милан до почеток на февруари... [emoji23][emoji23][emoji23]
Sent from my MI 5 using Tapatalk
А ние одма имаме да му ја дадеме платата на Озил.
Јувентус на Игуаин му плаќаше дел од платата, а да ја активираа опцијата не се знаеше колку ќе зема.Пиатек ќе заработува 2 мил годишно, Игуаин платата му беше 8.5, 9 и нешто со бонуси.
Да ја активираја опцијата на крај на сезона ќе имаше минимум 4 годишен договор
Не верувам дека баш уше на почеток има несогласувања помеѓу Малдини-Газидис-Леонардо, не убиваат медиумиве на секое поле со шпекулации.Абе ни ја не го сакам Озил у тим, муабетот ми беше дека Гркот и Малдини се закачиле, а Малдини сигурно е побитен за навијачите од Газидис.
Иначе Милан му ја плаќаше у целост платата на Игуаин незнам од кај ви е инфово дека Јуве му плаќал дел.
Му имаат исплатено 4.5 мил у плати за пола сезона и на Јуве 16 зазпозајмицата од кои пола ќе бидат вратени од страна на Челзи
18 мил е позајмицатаАбе ни ја не го сакам Озил у тим, муабетот ми беше дека Гркот и Малдини се закачиле, а Малдини сигурно е побитен за навијачите од Газидис.
Иначе Милан му ја плаќаше у целост платата на Игуаин незнам од кај ви е инфово дека Јуве му плаќал дел.
Му имаат исплатено 4.5 мил у плати за пола сезона и на Јуве 16 зазпозајмицата од кои пола ќе бидат вратени од страна на Челзи
Ponedelnik igrame so Genoa.Во вторник нова средба со Џенова, понеделнички изгледа не работат [emoji13] за да се договорат последните детали и во договорот ќе бидат вклучени Бертолачи и Халилович.
Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk