Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Official: Gerard Deulofeu signed for Barcelona until 2019.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Барса сака финтица да ни направи да ни бара сеа дупло пари за Делофеу кој што сакал да се врати во Милан,бар така пишуваат медиумите. Не верувам Ф и Ќ да паднат на ова и веројатно повеќе од цената што барса ја плати не би понудиле,боље он него квадрадо да речеме,ама пак јас би земал некои 30+ за Сусо и би ја сменил формацијата,не му личи на Милан со крила да игра,шо знам,плус што е ептен предвидлива формацијата. Дури и Ѓул го планирале за лево крило,ова јако ќе фејла и ќе си го вратат ко плеј кај што му е место. Монтела почнува да ме курчи со тие негови просеци што сака да ги укоти во тимов само затоа што ги тренирал,бери памет мали.

Ептен замреа со трансфери после Андре Силва,а као демек 2/3 од тимот ќе бил среден до 3-ти ако ова до сеа е 2/3 од тимот ни се еба матер.

Сигурно ќе дадеме 20+ мил за Делуфеу. Или ќе остане во Барселона или ќе заврши во Јувентус или Рома.

2/3 од новите трансфери ќе бидат завршени до 3 јули, а не 2/3 од целиот тим. Никогаш не сме имале 5 нови играчи пред 1 јули и потрошени 100 мил. А до 5 јули ќе се официјализира и Конти кога треба и да се вратат оние играчи, што имаа настапи за репрезентациите. Тоа се 6 нови играчи. Уште 3-4 до крај. :toe:

Според педула покачена е понудата за турчинот 20-21 мил + 4-5 мил бонуси.

Milan have Çalhanoglu in hand. Milan's offer is €21m+bonuses that could reach €25m in total, they count on closing the deal tomorrow.

Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk

Eve go Hakan :)

Attachments

• FB_IMG_1498893173791.jpg
    FB_IMG_1498893173791.jpg
    29,6 KB · Прегледи: 41
Ќе пие некој нешто? [emoji1]
bc1341ef8dc43aece2e66c0a2bdbfa6b.jpg

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Najverojatno se spremaat nasive za 3-5-2, zatoa kje se ide na uste eden ili dvajca spicovi ( Treneristeto sakal 5 napagjaci da ima) i uste eden srednjak pokraj Turcinot.
Toa moze da znaci i prodavanje na Suso.

Ne sum nekoj ljubitel na 3-5-2 ali aj.

Juve ponudile za De Shiljo 7-8 mil plus bonusi.
Nasive nejkat da cujat ispod 15mil, pa ako treba kje sedi na klupa

AC Milan reportedly put Suso on the market for €30m, AS Roma and Napoli interested.

Заинтресирани и за Oyarzabal и Ziyech.
Oyarzabal, Ziyech, Çalhanoglu, Krychowiak. Оди па напиши ги :confused:

Не знам што мене толку многу ни ми сметаше Поли. Последната сезона ретко добиваше шанса и не реагираше, за разлика од Бака на пример. Не беше играч за клуб како Милан, но секогаш даваше максимум. :D
По комплетирање на Конти и тручинот ќе купуваме само од продажба на играчи. Од Бака, Нијанг, Лападула, Сусо, Бертолачи, Кучка, Палета, Запата, Де Шиљо, Вангиони.

soon :coffee:

Atalanta have officially signed Under-20 Italy striker Luca Vido on a permanent transfer from Milan.

На Донарума нека му кажат како изгледа хакиран инстаграм.

19477670_1387958814593266_1767977428643012356_o.jpg

Турчинoв вo Леверкузен нaјчестo игрaл AM или LW.Незнaм кoлку е тoчнo oвa сo Сусo,нo нели изјaви декa oдбил 3 пoнуди и сaкa дa oстaне.Ни беше нaјдoбaр игрaч и јaс сум зa дa oстaне.Акo oстaне пaк ке мoже дa игрaме 4-3-3 сo турчинoв нa левo крилo,Џек би игрaл вo срединa,мoже и 4-2-3-1 сo Џек-Чaлaнoглу-Сусo пoзaди нaпaгaчoт.Акo гo шитнaт Сусo тoгaш би се игрaлo 4-3-1-2 сo Чaлaнoглу пoзaди двaјцa нaпaгaчи или 3-5-2 сo Рoдригез и Кoнти кaкo крилa a Џек и Чaлaнoглу сo уште е ден вo срединa.
Незнaм тoчнo сo кoјa фoрмaцијa ке се игрa,нo дефинитивнo ке имaме квaлитетен кaдaр зa рaзличен избoр нa игрa зa рaзликa oд предхoдните гoдини и oчекувaм мнoгу oд Септември.

Па баш ако дојде Конти ќе биде глупо да играат со крила,на такви бекови ти да им гушиш простор со играч ко Сусо што изиграл една добра сезона па и Бонавентура што според мене е многу по корисен лево во средина е самоубиство,предвидливо,непотребно и штетно,го видовме нападот со крила минатата сезона. Јас 30 милиони за Сусо би земал и би бегал,на страна тоа што мене не ми се свиѓа Милан да игра со крила тоа е голема пара да се испушти на играч што има 2 години од договорот,такви изјави ќе дава нормално кога го бараат еикипи што се гола вода во Европа. Плус лош е муабетот дека после Конти и Ѓул(што уште не се земени) ќе се купува со тоа што ќе се продаде.
Глупо е да се прават математики ама колку реално може да собере Милан од играчи ко Куцка,Запата,Бертолачи,Палета,и да се излаже некој да даде малку поголема пара одбиваат куртоните да си одат,оној цигоно Нијанг ги одбил Евертон а 19 милиони ќе беше грабежот,и ај сеа разбери се. Сусо е џек пот за продажба,само да дојдат Конти и турчинот и ќе биде многу полесно за водење на тимов,ама мораат да забрзаат,ова одлагање почнува да иде на нерви.

У формацијата 4-3-3 напаѓачите ни се изгубија,ја не виде ни делуфеу нити па сусо да му даваа добри топки.У формација 4-3-3 Напаѓач треба да има техника како шо е Суарез у Барселона,а кај нас бака незнаеше топката да ја смире.Така да моментално Бака,Андре Силва,Лападула,Нианг и за тие шо се шпекулира Калинич 4-3-3 е самоубиство,Аубамејанг е друга приказна.Највеке би ни одговарало
4-3-1-2 или 3-5-2,со тоа шо го имаме на располагање.Па сега секој си има свое мислење

Зa рaзликa oд лaни сегa имaме пoквaлитетен тим и игрaчи зa рaзлични кoмбинaции.Сo кoјa фoрмaцијa мисли декa е нaјдoбрo Мoнтелa сo тaa некa игрaaт,сaмo некa се плaсирaaт вo ЛШ и некa ги тепaaт Интер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom