Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Mртвило од игра. Очај и беда. Нека проба нешто формација да смени пошто 4-3-3 ич не му иде, башка што неаме играчи квалитетни за 3ка во средина да се игра.

Локатели ќе ја усереше цела утакмица, малу фалеше!
Еднаш им поклони топка кога погоди статива Муриел, после на крај влечеше еден... добро што не свирна пенал, а кога смо кј пеналите од тие 3 пута што ги јавнаа у пеналтикот можеше еден пенал да ни свирне!
Судијата све на све катастрофа, незнам зошто им поништи гол... ваљда за да ја фатим ја 2 ка со 2.50 коефициент и да разбием малер конечно :D

Колку сме само мизерни еј ! :pos:

Средината буквално не постои, одбранава од сите страни пропушта, тренериштево единствениот играч што го имаме во тим го остава на клупа на сметка на некој си Лападула ... комедија од тим станевме. Оваа година ако не испаднеме од лига никад не испаѓаме ! :D

Бака :cuc:
Донарума :cuc:

п.с Зимоска ако не донесат играчи од среден ред, штопер и барем еден бек се плашам дека и Ромањоли ќе си ебе матер. Дечкото на терен покрај онакви соиграчи сигурно се осеќа како да е во лудница.

п.с Зимоска ако не донесат играчи од среден ред, штопер и барем еден бек се плашам дека и Ромањоли ќе си ебе матер. Дечкото на терен покрај онакви соиграчи сигурно се осеќа како да е во лудница.
Ќе кажеш и он таке се понаша покрај такви соиграчи.. или ским си такав си!
Си има и он некој киксови негови, искрено до сеа Палета подобар старт на сезона има од Ромањоли иако неможем да го гледам....

Сиротиот Монтела го има изгубено компасот,појма нема кај тера. Сака да наметне некаква контрола на играта ала барса ball possesion,а една Сампдорија со стогодишниот Барето на средина им ја скри топката. Како раштимана банда сме,нема никаква идеја што да се изигра, само да се гурне топката на страна до Нианг и Сусо па се чека некој индувидуален потез за полу прилика. Реков нема да го хејтам одма ќе му дадам шанса ама овој не е никаков апдејт на Михајлович баш напротив како од коњ на магаре да сме паднале.
Бај де веј без разлика на све мислам ќе ги плеснеме Лацио наредна :) редовни муштерии

Жал ми е што играч како Бака у најдобри години скапуе у Милан.
Сам пред гол ако искочи нема утка.
Мора да му се одаде почит што остана тука да игра у ваква споротија и мизерија.
И да,дури еден Вест Хем ќе беше 1000 пати подобра опција од нас, пошто не играат спор, нединамичен фудбал со 2/3 креирани шанси, и покрај тоа што не им почна сезоната како што треба.

Веќе втор бек полека гори за да може Абате да игра на десна страна. Не ми е јасно како и со што тоа говно заслужило таков статус -секој да се подесув на него а он да е недопирлив. Како може деца да мењаат страна (и де шиљо беше дете) еве сега и Калабрија, па и оној Антонини црепон , а он никад да не биде изваден од игра или прекомандуван.
Ако не летаат он и оној фекал што не знам како носи капитенска лента, нејќам да чујам ни за кинези ни за пари ни за ништо.
Утакмицава нема што да се коментира, гол по случајност , игра нула, екипа нула. и оваа сезона нема да играат за бодови или пласман некаков, туку ќе играат за да избегнат свирежи како и минативе неколку сезони .
Не се подмочувам на Локатели и Калабрија (овој уште не знае кај е десно од Муриел) пошто сум изгорен од Меркел, Страсер преку Де Шиљо се навака. Мене да ме прашаше некој пред 5 години, мислев дека Меркел ќе имаше златна топка веќе освоено.

Probable lineup vs Lazio (4-3-3): Donnarumma; Calabria, Paletta, Romagnoli, De Sciglio; Kucka, Locatelli, Sosa; Suso, Bacca, Niang.

од Локатели ништо не бива памтете ми ги зботовите, туку оти не го играат хрватот?

од Локатели ништо не бива памтете ми ги зботовите, туку оти не го играат хрватот?

Немa инфo,мoжеби уште физички не е спремен.
Интереснo е штo Џек ке гo седне нa клупa,пaк се изгуби кoгa игрa сo двaјцa вo срединa.

Зашто не бива ништо од него? Летово на младинсково првенство каде што италија до финале мислам дека стигна најдобар играч им беше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom