Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Sezonava ne ostanuva nisto drugo, otkako ne donesoa ekstra zasiluvanja, mora da se nadevame na Montela. Trenerskata kariera mu e toplo-ladno, pregolem placko e, do iritiranje.

No, toj e edinstvena sansa za nekakov uspeh.

Ајде кој донесе победа тој иде на аватар :icon_lol: Форца Милан...

ќе ни се одмазди убоо Михалович со Љаич на чело :icon_mrgr:

Ајде кој донесе победа тој иде на аватар :icon_lol: Форца Милан...

ќе ни се одмазди убоо Михалович со Љаич на чело :icon_mrgr:

Nemoj baksuz ziti sve, aman staj gi poli i paleta barem nekoj air od tebe da imamo[DOUBLEPOST=1471799878][/DOUBLEPOST]Inace Inter se filmaat i za Ikardi baraar 60 miliona. Ovoj nasiot Kristiano Ronaldo medzu menadzerite Baka ce go prodadese za duplo pomalu. Al ce si ide vise aman

Nemoj baksuz ziti sve, aman staj gi poli i paleta barem nekoj air od tebe da imamo
Го спомнав Љаич и одма се повреди чуекот... греота :icon_lol:

Него Бака уште 17 гола и ќе го исполни ветувањето :icon_lol:

CqZdFg-XgAE7Yw6.jpg
[DOUBLEPOST=1471800898][/DOUBLEPOST]

Овој Бертолачи е најголемиот мекуш што заиграл за Милан,само кога ќе го видиш знаеш дека е млитав и омалаксан. Пу да ти ебам играчот,влезе се скрши,сеа до крај на сезона ќе паузира. Ах Роналдо,Ронало да си ми пред мене 20 мили мајки....

Палета исто ми се гади антиципација колку што има влакна на глава,да не беше Ромањоли 2 ќе примеа во прво.
Куцо ми е гаден,не ми треба неговото "покривање",Бонавентура како MLC прилично добар мора да се признае....Нијанг има брзина нема памет,Бака,шта речи,единствен светска класа играч во тимот,двои човекот одма.

Се на се,џабе,пак ќе се посерат како што ќе поминува сезоната.

п.с. Очекувајте сеа некоја панична трето класна замена во средина за мекушот од страна на Роналдо.

Тој па го заборавив дека игра...невидлив...Бојан Кркиќ 2.

Хонада следната,не дека и тој е нешто поарен....

А КАПИТЕНОТ.......all time low. :cuc:

ПУШИ ГО СУДИЈА МАМАТА У ПИЧКА!!!

Ете го Палета, исто ка Ели прошла сезона што се усра уште на прва утакмица!
Одбранта ни е КАТАСТРОФА почнуајќи од Антонели па надоле преку Ромањоли, Палета се до Абате... свите катастрофално, Абате само се извади со асистенцијата... инаку све дрво до дрво, ка да си ги посадил пред гол!

За Кучка зборите колку сакате тенк си е чуекот, не е класа играч ама игра со срце се гледа... борбен е, више топки и дуели доби него Палета и Ромањоли заедно!

Имавмо среќа утакмицава што исти дрва имаа и Торино у одбраната ка нас... ама ние го имамо ЏИЏИ! :icon_lol:

бтњ... @Марли ништо од Бака на аватар, Донарума на крај донесе победа :icon_lol:

Донарума :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

17 години има и види го шо праи, нема вакво дете, одма доживотен договор!

што знам, реално лани на прсти се броеја утакмиците кога сме дале по 3 гола. Сеа уште прво коло 3 комада.
Проблемот у одбрана си останува, Ромањоли си кине, нема партнер. Ајде вака гомез ќе добие шанса.
Абате си е Абате. Лука Антонели а.к.а Морено од ливерпул. Загубен до даска.
Палета се надевам последен пат го облекува дресот на Милан на утакмица.
Капитенчето едвај мрда а уште прво коло не заврши.
Се на се, на повидок е уште една фрустрирачка и очобол сезона.

Чиста среќа е оваа победа и ништо повеќе од тоа. Првите два гола поклон од аматерската одбрана на Торино која што не знае да процени висока топка, а третиот гол од пенал. Ваков Милан дефинитивно не заслужува играчи како Донарума, Ромањиоли и пред се Бака кој што од 4 шута даде 3 гола. Најслаби Палета кој што дефинитивно не знае кај тера и капитенчето наше Монтоливо кој што го прави три пати помртов и онака мртвиот Милан. Сусо ми личи на тешка импровизација на крило, а Абате, Антонели, Бонавентура, Кучка и Нианг солидни.

Зашо побогу го извади Бонавентура?? Скроз ги погреши измените.
Далеку сме ние од сериозен тим.[DOUBLEPOST=1471803574][/DOUBLEPOST]
а Абате, Антонели, Бонавентура, Кучка и Нианг солидни.
Антонели дупе во одбрана,Кучка имал и подобри партии.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom