Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Со таков пристап доста и е бод од ова гостување. :toe:
Не се многу ако знаат да го искористат полесниот распоред во наредниве две кола. Овие над нас играат меѓусебе.

Со таков пристап доста и е бод од ова гостување. :toe:
Не се многу ако знаат да го искористат полесниот распоред во наредниве две кола. Овие над нас играат меѓусебе.

Ma Milan do kraj ima dobar raspored, samo sto do sega ne pokazaa bas nekoja sposobnost rutinirano vo serija da pobeduvaat protiv pomalite, duri ni doma...

Запата игра за нов договор :)
Глеам на резултати од 4 Октомври до денешен ден имаме само два порази. Тоа се пет месеци без десет дена. Статистички податок кој ите како е за пофалба.

Запата игра за нов договор :)
Глеам на резултати од 4 Октомври до денешен ден имаме само два порази. Тоа се пет месеци без десет дена. Статистички податок кој ите како е за пофалба.

Da, ima odreden progres i vo igrata, no vo toj period izgubija bodovi protiv Verona, Karpi, Empoli, Udineze, Bolonja. Edno e koga igras protiv posilni ili gore-dole ednakvi, pa cekas sansa i ne dominiras cel natprevar, a drugo e koga mora da imas igra za da pobedis.

Da, ima odreden progres i vo igrata, no vo toj period izgubija bodovi protiv Verona, Karpi, Empoli, Udineze, Bolonja. Edno e koga igras protiv posilni ili gore-dole ednakvi, pa cekas sansa i ne dominiras cel natprevar, a drugo e koga mora da imas igra za da pobedis.
Сега и играта против тие помали екипи е поинаква, глеаме да доминираме, играме пресинг и се тоа.
Против Наполи,Јуве логично е да не можеме ништо пошо стварно ни треба уште еден добар преоден рок за да парираме како што треба.

Со Торино ако не кикснат тогаш шансите за трето остануваат и се надевам ќе сме во игра до крај.

п.с Монтоливо е суспендиран ради жолти.
п.п.с Дневна доза Џиџи
giphy.gif

ZzXZsd3hGM9DG.gif

Последно уредено:
Знае бе некој што бидна со Мастур? Знам во Малага го пратија ама слабо нешто игра. А страшен потенцијал има детето.

Знае бе некој што бидна со Мастур? Знам во Малага го пратија ама слабо нешто игра. А страшен потенцијал има детето.

Можеби ако престане да глеа толку видеа на јутјуб и повеќе се посвети на тренинг ќе го биде. Вака Шарави верзија 2.0
Иначе не импресионирал во Малага,ќе му ја прекинат позајмицата на лето и се враќа во Италија наводно Палермо биле заинтересирани нормално за позајмица.

А вие што сакавте, напаѓачки да играат? Не ме заебавај сите со пораз си отидоа од неапол (у лигата), ние со ваква мизерна одбрана освоивме бод, и тоа релативно стабилно освоен. Сеа јеби га, 8 бода се у прашање, али има уште доста да се игра, посебно ради тоа што немаме тешка утакмица на гости до крајот, а конкурентиве играат меѓу себе.
Би сакал последното коло директно да одлучува кој ќе иде у ЛШ. За да го испратиме достојно "ил капитано" :D

Абате Man of the match против Наполи.
-49 Passes
-6 Tackles
-7 Interceptions
-6 Clearances
-4 Blocks
-61 Touches

Инаку само за споредба колку очајно ни е потребен креативен играч во средина.
-Хонда 28пасови
-Кучка 38пасови
-Монто 36пасови
-Џек 34пасови
Антонели (41passes) има повеке отколку овие.

Наспротив:
-Јоргињо 123пасови
-Хамшик 93пасови
-Алан 54пасови

Ај некој шо има одено на утакмица нека ми пиши пп, сакам да одам со јуве

Берлускони денеска имал интерен состанок со Балотели,стариот уште ја форсира идејата за некаков се италијански Милан. Доста бе,се мешаш да ти ебам сенилнион ако си толку заебан ај купи го Ругани па да праиме работа. Исто сме се интересирале за Кандрева.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom