Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
[DOUBLEPOST=1456168475][/DOUBLEPOST]According to reports from Tuttosport, with a view to next season, Milan would be very interested to Kamil Glik, Torino center-back who has a rating between 7 and 10 million euro: the Rossoneri want the grenade to join him to Alessio Romagnoli, with the two that should also form a rather energetic defensive pair.

Последно уредено:
Montolivo gi utna skoro site topki koi ne gi vrakjase nazad kon odbrana, a i celo vreme se krie, bega od topka, 2-3 pati po negova greska Napoli bese opasen. Edinstveno nesto uspesno bese dodavanjeto do Honda, no i toa ne go napravi fenomenalno. :)

Montolivo gi utna skoro site topki koi ne gi vrakjase nazad kon odbrana, a i celo vreme se krie, bega od topka, 2-3 pati po negova greska Napoli bese opasen. Edinstveno nesto uspesno bese dodavanjeto do Honda, no i toa ne go napravi fenomenalno. :)
Затоа у второ Бертолачи место него па нека се крие....

И што кур се плашат да појдат у напад, ете на крај нападнаа и им се исплати.. ајде малу појако у второ и до победа!

Глеј го бе како намерно да саботира... Овој ако не е подмитен нешто еве...

Шo е бе oвa кaтaстрoфa игрa.Се зaтвoриле бункер мислиш прoтив Бaрсa игрaт. Мoрa дa прaј измени и д излезaт пoнaпред инaку 100% гoл ќе примaт.

Ја паре на нив ставам они курот си го држат.... пак ќе пишем да сакаа да нападнат ќе нападнеа, се гледаше дека цел им беше нерешено и ако кљукне нешто на среќа евентуално за победа, цело време си го дрват натиго дајмиго!

Кучка права кучка, трча по свите... коа ќе се улета собира и топка и играч, и два играча.... за разлика од него нашиот капитен Монтоливо имаше брилијантни пасови кон каспер.... утакмицава збореше со духојте....

ама коа ќе видиш првата утакмица и другарчето Ели и оваа утакмица.... каде каде подобри!

Добра игра во одбрана мора да се каже , одлично беа покриени Игуаин и Инсиње немаа многу простор напред Запата и Абате одлични незнам кога изиграле вака добар меч, е сеа средината ни беше очај нашиот најдобар креативец шо треба да ја носе играта шо треба да биде мотор на екипата он од 20 паса 15 и даде на Наполи требаше уште на полувреме да го смене со Бертолачи ама ајде бидна :D.

Нианг изигра многу добро секоја топка ја спушти на земја од аут (гол аут), а и помагаше многу у одбрана.Другите тука некаде беа , Бака беше многу отсечен некако можно е за тоа што се затворивме и немаше многу топки кон него ,а и кога му даваа беа многу лоши :icon_mrgr:

П.С Одбраната на Донарума у 90+ жива ја фати бе ееј :LOL::noze:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom