Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Го најдов ова на фејсбук од биографијата на Анчелоти. Појако нешто немам прочитано одамна :D

Gattuso je rođen 9. januara. Tri dana pred njegov rođendan, imali smo trening koji je Kaladze prekinuo da bi rekao:

- Mister, žao mi je, ali moram da vas prekinem, imam važnu vest:
Tri dana do rođendana Gattusa!

U večernjim satima, Gruzijac je opet imao nastup:

- Momci, žao mi je što prekidam večeru, ali dva dana i 14 sati do Rinovog rođendana!

Naši lekari su ga gledali čudno i već spremali ludačku košulju. Sledećeg jutra ista scena.

- Dva dana do rođendana Gattusu!

Rino je već ludeo i hteo da ga bije, povukao se u sebe i ćutao sve vreme. Noć. 8. januar.

- Ljudi, još tri sata i Gattusu je rođendan!

Konačno je otkucala ponoć. Svi ćute, totalni muk. Očekujući da Kaladze progovori. Ustao sam i rekao: Kakha, imaš li nešto da nam kažeš?

- Ne, mister, nemam ništa, a i zašto bih?

Nisi nešto zaboravio?

- Ne, apsolutno.

Rino ga je pogledao, kao bomba koja će da eksplodira.

Došao je 10. januar, Gattusov rođendan je prošao bez pompe i ikakve proslave, što su svi od Gruzijca i očekivali.

Doručak. Kaladze je prišao stolu sa tužnim licem, kao da mu se nešto strašno desilo. Pitao sam ga:

Šta ti je Kakha, jel imaš nekih problema?

- Oh, mister, ne znam kako da vam ovo kažem, ali - Još 364 dana do Gattusovog rođendana!

Muk u sali. Bili smo suočeni sa genijem. Jurio ga je niz hodnik i tukao. Mislim da su tad počeli njegovi bolovi u kolenu.

- Carlo Ancelotti

Mexes will leave Milan in the summer. Zapata and Alex might extend their contracts. Talks ongoing with River Plate for Mammana [GdS].

Berlusconi: "On Saturday I will have lunch at Milanello. I will take advantage to ask Mihajlovic to win every game from now till the end."

Raiola:"Difficult relationship between Mihajlovic & Balotelli? There are no difficulties between Mario and Milan

Отиде во Јуни овој :D
Фнучко да му веруваш на дедо :)[DOUBLEPOST=1455926200][/DOUBLEPOST]Btw
Не верувам и јас да си оди бар не уште година две, секако тоа зависи и од него дали бил фан на милан од мал и слично

12729033_10153317268376937_7277154757754902234_n.jpg

Светото тројство :D

Ако не искаже желба самиот Донарума за да оди во друг тим, не верувам да го дадат, сепак е дете од школата. За Ромањоли е друга ситуација.. овие 2,3 години нема да го дадат, али понатаму ако стане тоа шо се очекува да стане , гарант си оди.

Донарума ќе остане долг период, само ако го смени агентот. Од Ромањоли ќе немаат корист ако го продадат.

Ако не искаже желба самиот Донарума за да оди во друг тим, не верувам да го дадат, сепак е дете од школата. За Ромањоли е друга ситуација.. овие 2,3 години нема да го дадат, али понатаму ако стане тоа шо се очекува да стане , гарант си оди.
Алесио не го даваме!

Berlusconi: "On Saturday I will have lunch at Milanello. I will take advantage to ask Mihajlovic to win every game from now till the end."

Mihajlovic: "Berlusconi? We would like to win all the games but unfortunately I can't promise him with that."

Интересно,Јуве го потпишале Симоне Ганз напаѓачот кој хараше кај нас во примавера 59 гола во 67 настапи. Моментално има 22 години и игра за Комо во Сериа Б.

Абе ќе тепамо да ја лупнем сингл? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom