Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Читаm дека Алекс ќе одмара и на негово место ќе игра Запата шо значи дека има убава шанса да исерaат се што направија неделата.

Донарума, Абате, Запата, Ромањоли, Антонели, Монтоливо, Куцка, Хонда, Бонавентура, Нианг, Бака.

Со Запата ке почне како штопер , ке му ебам црното муле само ако се изглупира и киксне некоја.Мора некој брз гол да се даде сеа со овие да не биде пак мачење цела утакмица како со Болоња , Карпи и некој си други небитни клубови шо ни скратија еден куп бодови..

Спремајте сопкасти педериве од Арена нема да не даваат....

сопкаст некој квалитетен ??? ајде давајте ако има некој....

АУУУУ од коа сме немале ваква акција без противник да ни пипне топка и да даеме гол!
АЈМООООО

тоа се тие опасни центаршутеви од морковот наш

BACCA IS THE SHIT.

4 гола на последните 4 утакмици.

carlos-bacca-of-milan-celebrates-with-team-mates-after-scoring-the-picture-id508203890
carlos-bacca-with-mbaye-niang-ac-milans-forward-from-colombia-carlos-picture-id508204054
milans-players-celebrate-after-scoring-against-palermos-goalkeeper-picture-id508204144

Голеадор почна свака утакмица гол да дава, само незнам Нианг намерно ја остае топката или ја промаши, ако му ја остае намерно добро е чим има разбирање у нападот ама пак сеа ко да се наљути Бака Нианг што му го зема пеналот... се виде дека не му е исто, избега назад (не седеше туе на одбацена) и не го прослави голот со Нианг... а и Михајлович нешто љут беше. Ако не се лжем еднаш ваке исто беше со пеналите коа излезе со изјава дека се знае кој шутира а не кој сака...

Него добро играмо сеа за сеа, само да не се повлечемо сеа у второ... нека идат на уште еден гол!

и уште нешто, Хонда колку е само греота за гледање што незнае да нафрли со десна нога, дрибла дрибла и ќе дојде за нафрлање ќе фати да се враќа назад да се мести на лева, исто гревче е и Абате... он сигурно мисли сеа наместил гол а тоа центаршутот благе везе си немаше!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom