30 years later we're in the same conditions. A club without ambition. Mediocre team without champions.Prevod ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
30 years later we're in the same conditions. A club without ambition. Mediocre team without champions.Prevod ?
Im go spopikale..mameto nivno !!30 years later we're in the same conditions. A club without ambition. Mediocre team without champions.
Незнам, ама мислим дека и Алекс не го фати толку Икарди... може имаше мал контакт ама појќе беше глума, а и судијата остава цело време поцврста игра и туе свирна пенал... ама ајде важно промаши педерчетоГи исплескаа, со таа офанзивна формација се гледаше дека некој ќе го јаде. Да не го промашеше пеналот, утакмицата ќе ја посеревме како што почнаа со глупостите пред голот.![]()
Добро изигра Монто вечерва, ги пресече сите топки кои ги праќаа тие по средина и за тоа играше прва постава, не верувам да му беше друго намената на Миха, не смееше да се ризикува со Берто затоа што искрено тој е многу послаб на позицијата која ја игра Монтоливо, не е така изграден за да игра подефанзивно.Критика за Монтоливо нема нешто? Топка незнае да даде.... да не победевмо сигурно ќе го пцуев многу па и сеа би го пцуел што кур, капитен се надевам последна сезона е.... нека му ја земат траката не ја заслужуе! Искрено мислев Бертолачи ќе влезе порано место Монтоливо ама ништо.... ја би и Боатенг да добие некогаш шанса место него, ништо не се губи, ќе добие цврстина средината... со Кучка ќе кинат
Знам ќе пишете мора еден од Бертолачи или Монтоливо, да поврзуе игра... ама искрено ни тој ни тој немаат абер да фатат да играат нешто, едини додавања им се кон крилата (Џек/Хонда) а топка у празно за напаѓачите е научна фантастика за нив.... ка прееска на 1-0 Бака трча се отвара Монтоливо му дава топка 20 метра пред него
На лето еден креативец добар мора да се најде!!