Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Galliani: "Perotti is a good player but we have many attackers, he won't arrive. Our market is closed. Only Nocerino who could leave."
Galliani: "After last night Leicester have decided to not present an offer for Niang anymore. We were willing to listen to them."
Немало официјална понуда од Лестер,но и да има незнам дали е паметно да се продаде.
Според мене сеуште е зелен.Треба малку посериозно да поработи.
Со изјавиве на Галијани дека трансфер порозорот е затворен за нас,знам дека 5 до 12 ке се испрчат со некој трансфер,само се надевам дека тоа нема да биде Пероти.
Извини бате не знам колку си упатен ама Милан за Дибала ги даваше сите 40 милиона, додека Јувентус со се вклучени играчи и бонуси најверојатно ке ја даде таа сума (32 + 8 бонуси). И Зампарини неколку пати го има изјавено тоа дека поголема корист би имал доколку го продадел во Милан, ама одлучила желбата на играчот.Дибала отидна кај нив пошто понудија 35 милиона а нашиве 25 на 500 рате[DOUBLEPOST=1454082628][/DOUBLEPOST]Нека не се филмаа многу многу, не идат играчи у Милан пошто не е финансиски моќен, Рамирез да дојдеше у милан рецимо ќе ни беше најбољи средњак. Дан отишол у Кина ради успеси, пази ко да не !
Лестер попладнево понудиле 16 мил евра за Мбаје, нашиве треба да одговорат до утре вечер.
Најверојатно на лето доаѓа Нојштадер од Шалке, погодуете одбил нов договор и слободен играч на лето е.
Кој го глеал нека каже што играч e @MiaSanMia @ЧЕНТО @Igorcemk ??
Koнстант лепотанот у Болоња![]()
Извини бате не знам колку си упатен ама Милан за Дибала ги даваше сите 40 милиона, додека Јувентус со се вклучени играчи и бонуси најверојатно ке ја даде таа сума (32 + 8 бонуси). И Зампарини неколку пати го има изјавено тоа дека поголема корист би имал доколку го продадел во Милан, ама одлучила желбата на играчот.
позз
вазкез е веќе изграден играч, 26 има..Го читам ова пред некој ден и глеам каде паднавме..
Vazquez: "Right now my goal is to help Palermo. Milan? We will see in June. I'd like to join a club that fights for something important."
Исто ко Дибала може да испадне, тотално неатрактивен клуб станавме со хаосов кој ни го приредуваат од 2011 до сеа.
Нека спие на тоа уво Берлускони дека ќе доаѓаат играчи у Милан на стара слава.
Ќе доаѓаат али тие од Џенова.
И која ти е поентата?вазкез е веќе изграден играч, 26 има..
И која ти е поентата?
Држи вода.
The Brazilian striker, who is expected to join the London club from Corinthians until the end of the season with a possible permanent deal in the summer, may join his former club AC Milan in June.Зампарини изјави дека повеќе би сакал да иде Дибала у Милан дека се пријатели со Берлускони, но дека е ова бизнис и на крај решил да го продаде у Јуве ради подобрата понуда.
Провери си ги фактите па убацуј се у разговор[DOUBLEPOST=1454104668][/DOUBLEPOST]![]()
![]()