Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Od lani mislam Berluskoni ne gi nosi na zimski odmor u Dubai,al ova godina zasluzuvaat,samo malce podaleko,neka gi postedi Dunnarumma,Romagnoli,Bacca .
Na drugive neka im plati karta za eden pravec do Sirija !!
Im ibam invalidite .

Добра замена, Монтоливо катастрофа денес... очаен...

моја грешка, мислев дека си ги закачаме симпатиите, мојава посра што посра, ама ќе ја оправдаме на неиграње и дека е излезен од форма, али твојава, несфатениот уметник, некако сите ја рчкаат денеска, слабо капираат фудбал овие неукиве. хехе го извадија бе говеда место да причекаат за ремек-делото :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

моја грешка, мислев дека си ги закачаме симпатиите, мојава посра што посра, ама ќе ја оправдаме на неиграње и дека е излезен од форма, али твојава, несфатениот уметник, некако сите ја рчкаат денеска, слабо капираат фудбал овие неукиве. хехе го извадија бе говеда место да причекаат за ремек-делото :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Симпатија ако бирам меѓу него и Де Јонг.

Кај тебе не се работи симпатии, туку за ’љубов без граници’. :D

Иначе убаво свиркање му удриа на мојот...

Бертолачи и Кучка подобри од капитенот и заменикот капитен...

Последно уредено:
Бертолачи и Кучка подобри од капитенот и заменикот капитенот...

ова и ја го помислив, не може да се знае на што би личеле заедно во нормалнi околности, а не вака кога е зорт и кога се siteпод набој, ама добро ја играа завршницава.

друга утакмица ќе беше ова ако Де Јонг не ебеше мајката со црвениот и не се доби ситуација после која Милан не знае да се врати макар и псле последнопласирана екипа, ама тоа е, сезонава е одамна у курац и сега веќе и куп уефа ќе биде борба и прашање до крај.

Абе каков Бертолачи каков Кучка појма немат ,еден Бака шо знае нешто .. КАТАСТРОФА!

И кој му курац на ДЈ да го руши таму у шеснајст нели стигаше од страна Ромањоли , јебем ти и фудбал и се една Верона два паса шо не знае да сврзе неможат да ја победат да беше некоја екипа уште у прво полувреме ке си ја завршеше работата после лагано ама тоа ти е , ваде го Адриано а Нианг го остави два паса не погоди на пред една топка незнае да прима како шо треба , а Монтоливо уште е у филмо "Пирло"..

Нема шанси да ги избркаат србинот пошто со нов тренер ќе имаат четворица на палтен список што му доаѓа ко Фил Џексон да го плаќаат. ќе се мачат ќе се пењават вака до крај на сезона и тоа ќе биде.
а многу ми е криво кога гледам мојот човек Донадони како ја препородува Болоња, а беше занемарен во корист на ова ѓубре неписмено.

Финтата е шо луѓето шо треба да го средат хаосов се убедени дека вршат добра работа.

Неам нерви поеќе.

Џејми, а што правиме со твојата симпатија?

Да, на Михајловиќ мислам... :)

Брат ја нигде ама нигде не истакнав симпатии спрема Михајлович.
Стварно ме имаш лошо сватено.
Еве цитирај ми или потсети ме каде си осетил сигнали дека србендата ми е crush.

Абе каков Бертолачи каков Кучка појма немат ,еден Бака шо знае нешто .. КАТАСТРОФА!

И кој му курац на ДЈ да го руши таму у шеснајст нели стигаше од страна Ромањоли , јебем ти и фудбал и се една Верона два паса шо не знае да сврзе неможат да ја победат да беше некоја екипа уште у прво полувреме ке си ја завршеше работата после лагано ама тоа ти е , ваде го Адриано а Нианг го остави два паса не погоди на пред една топка незнае да прима како шо треба , а Монтоливо уште е у филмо "Пирло"..
Бертолачи си е Ѕвер,незнам што ти е крив тој.. Нијанг исто,човекот е напаѓач или SS Михајлович што се филма и го става како крило е друга приказна.
Де Јонг катастрофа,црвен картон немаше ама да направиш онаков глуп фаул е тоталка!Монтоливо е бледа сенка на Пирло,незнам зошто воопшто ја носи капитенската лента,а Михајлович е едноставно пич*а. Нерешено со Капри и Верона е еднакво на пораз!!

Уште десет Ромањолевци да имаше, Де Јонг ќе беше побрз од сите.

Колку ги кошта она што не купија креативен играч... Повеќе пари ќе дадат за плати на тренери.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom