Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Она кога тимот троши еднаш во 5 години и сега не ти се верува дека планираат бомбастични трансфери. Но, спремен сум и на разочарување, не е прв пат. :icon_lol:

Мора да почнат да се враќаат на старите патеки, се надевам дека тоа е од наредна сезона. Иначе уште еден лош трансфер период и никој нема да оди на стадион. Ќе продадат само 5.000 сезонски карти, наместо 50.000

Милан го следам редовно од негде 1990 година(со исклучок на последните 2-3 години,каде неможам да ги гледам во мизеријата,доста со Пелистер нерви искинвав , па уште Милан би било премногу :pos: ) и не се сеќавам во некоја сезона да фрлат пари за поќе од двајца екстра играчи.Така да овие сега медиумски приказни , незнам некако ама ич не му вервам.А и сите врвни звезди кои ги имат купено се преговара по 6 месеци до 1 година за да му урнат цената.Па знаејќи какви шпараџии се Берлускони и Галијани во ништо не вервам. А верувале или не уште најскапо платен трансфер на Милан е на Руи Коста од Фиорентина за 43 милиони евра а и со него се натегаа времина.Па така да сега не очекувам ништо спектакуларно,ама еве дај боже да грешам.

ssd141630911870273.gif
абе клипче знам те пушко кад си пиштол била е работава.ги нема старите членови на форумов и дигаш џева.ајде нека ти биде.
само немој на мене зашто те знам уште формациите кога ги праеше со 12 играчи и немој да ми глумиш мангуп.

11111624_559157840891370_4191475000501354098_n.jpg

Raiola and Ibra arrived in Doha a few hours ago. They will meet with PSG's president tomorrow.
Milan have offered €28m for Imbula and Mendy, according to Sky.

Mendy na nekoja kurava me asocira ebago.

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Пак ѓупци ќе иаме а, боље од бившите или?

AC MILAN COMUNICATO UFFICIALE
L'AC Milan comunica di avere esonerato l'allenatore della prima squadra, Filippo Inzaghi, che ringrazia per l'opera svolta.

И официално пипо повеќе не е тренер на милан....Колку ми е жал за човеков...се надевам ќе направи одлична тренерска кариера..

Forza Pippo!!! Grazie per tutti!!!

Pippo's parting words on his official FB page:

"Thus, an unforgettable experience has come to an end. I have learned so much from this in both a professional and personal sense.

I would like to thank the club for this opportunity. My team and I gave it our utmost dedication and passion but alas it was not enough as things did not work out the way that we, or at least I, had planned.

It's disappointing that I would not be continuing as things might have changed with a year of experience under my belt, but this is football.

My love and respect to all my players who followed me in these past months. Despite the difficulties, they always maintained respect and professionalism.

I would also like to extend my thanks to all the fans, especially the Curva Sud for their moving message.

Milan is always in my heart and I will continue to root for the club wherever I may be."

‪#‎GraziePippo‬

Zlatan Ibrahimovic has reportedly been given the "OK" to terminate his contract with PSG. He'll become a free agent.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom