Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Сакав да пишам за него ама викам ај Витсел. Наингоан има помала цена околу 20 мил и сигурно ќе го избере Јувентус, а бушавиот е 30 мил.
Ќе го избере нормално пошо Алегри го бараше секое лето у Милан ебаго.

Кондогбиа и Верати би биле СТРАВ И ТРЕПЕТ у средина. Плус млади се прилично.
* @Клипче Верати има гени на Ван Бомел и Гатузо. Just sayin.

Кондогбиа и Верати би биле СТРАВ И ТРЕПЕТ у средина. Плус млади се прилично.
* @Клипче Верати има гени на Ван Бомел и Гатузо. Just sayin.
Верати е сон сега за сега. Можда ако се вратиме следната у ЛШ и ако имаме постабилен тим со пореномирани играчи па да го привлечеме накај нас.

А за одбрана според Ди Марцио ќе се состанат со Атлетико за Миранда што според мене е доста добра опција.

Сакав да пишам за него ама викам ај Витсел. Наингоан има помала цена околу 20 мил и сигурно ќе го избере Јувентус, а бушавиот е 30 мил.

кога го бараа Раџа од Каљари да го земат тука се пишуваше што ќе ни е просек..екстра играше во Каљари во Рома уште подобар но тешко дека лесно они ќе го пуштат..Алегри го тренираше и во Каљари ако не се лажам може да го убеди за во Јувентус.

Интересни ми се у фан клуб арсенал..Сеа пошо ги одби не им требал бил од класата на Жиру...:pos::pos::pos::pos::pos:
Drugar jas ne vidov na BBC nit pak Skysports da prenesat deka Arsenal pratil oficijalna ponuda do Jackson ostaj ti Mirror i Mail spekulacii ...
Kako i da e cestitki dobar transfer :)

Интересни ми се у фан клуб арсенал..Сеа пошо ги одби не им требал бил од класата на Жиру...:pos::pos::pos::pos::pos:
Ај да видиме што напаѓач ќе купат. :coffee:

кога го бараа Раџа од Каљари да го земат тука се пишуваше што ќе ни е просек..екстра играше во Каљари во Рома уште подобар но тешко дека лесно они ќе го пуштат..Алегри го тренираше и во Каљари ако не се лажам може да го убеди за во Јувентус.

Баш ме интересира кога се пишувало тоа. :D
Како што се сеќавам, некои пишуваа дека покрај Де Јонг не ни треба и Наинголан.

Диего Лопез
Абате Мексес Миранда Антонели
............Кондогбија Де јонг
Хонда/Черчи Ел Шарави/Сусо
...........Ибра Мартинез
доста реална формација.

Milan would of already have signed Parma's Josè Mauri, but since Parma are under administration, any official deal will have to wait.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom