Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
1503886_744482198979692_2188274601175819493_n.jpg

:sekc:

Според мене добар трансфер е ова за нас...Класичен шпиц не ни треба....т.е многу поубава и потечна игра имаме кога игра со менез на таа позиција кај што има поголема слобода....башка што и черчи и шарави знаат да даваат голови таа позиција ни е супер покриена....најдобро покриена во италија дефинитивно....а богами освен од појакиве тимови во европа у главном и таму сме меѓу најдобро покриените екипи на таа позиција...

Следно нешто што фали е еден B2B Везњак да игра покрај монтоливо....и се разбира нашата најголема болка одбраната....1 екстра штопер и квалитетен лев бек...не е многу ама ипак...

Окака од Сампдорија нели го сакаа, класична деветка е не е лош играч но овие нема лесно да го дадат него, гледам Крамарич ги одбил Челзи може и на него да се префрлат заедно со Брозович да ги лапнат двајца екстра играчи.
Мексес се повреди со Реал прво рекоа дека нема да игра 1 месец, после тоа објавија дека само првите два натпревари ќе ги пропушти.

Швајцарско сирење во одбраната ќе бидиме со Запата, Бонера и Алекс :shook:

Sky reports that Milan and Atlético Madrid also spoke about the midfielder Mario Suarez during the Cerci-Torres negotiations.
Atlético Madrid are only willing to let Mario Suarez leave in a permanent deal. Milan initially wanted a loan deal.

Овој Петер Лин газдава на Валенсија, шо сакаше да не земе нас, 40 милиончина си пушти за 2 продни рокови... ахх

Еве ви го пејо со своето приватно видео :D

кај мене во соба висат боксерици, рамбовки и пикавци, али ок. Поштувам ентузијазам али не морал да ја прави собава како Валијант

кај мене во соба висат боксерици, рамбовки и пикавци, али ок. Поштувам ентузијазам али не морал да ја прави собава како Валијант
Пациентиште тешко е овој на твитер прави некои споредби Милан со Металург, дури и жал ми падна што го споредив вака кул лик како тебе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom