Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Менез се повредил денес и нема да игра следнава.

Milan (4-3-3) . Abbiati; Abate, branches, Alex De Sciglio; Muntari, De Jong, Bonaventura; Honda, Torres, Menez.
A disp. : Agazzi, Gori, Albertazzi, Armero, Bonera, Mexes, Zaccardo, Essien, Poli, El Shaarawy.Niang, Pazzini.
Trainer : Inzaghi

Ау која себичност, прво Менез ме изнервира неколку пати, а еве сега и Хонда. :facepalm:[DOUBLEPOST=1412451474][/DOUBLEPOST]До сега Милан нема победено доколку не водел на полувреме, редно е да се промени тоа. :)

Освен себичноста, посебно кај Менез, која на моменти фрустрира, грешка направи и Инзаги. Грешката е Мунтари. Се исплаши пред натпреварот, па го стави него место Поли. Не само што со тоа го стави десно Бонавентура, туку Мунтари не изигра ништо, дупла грешка. :) Затоа мораше да се вади подоцна па повеќе ми личеше на 4-2-3-1.

И со Торес уште не се воиграни добро или па толку го бива... :) Но, да не беа себични можеби и ќе имаше некоја топка повеќе за него...

Последно уредено:
Мора ова да се добие, да се оправдат претходни 2 кикса. И очекував повеќе од Торес, и се надевам дека ова е само тоа дека сеуште не е адаптиран во новата средина, мора што побрзо да се адаптира. Forza Milan!

Е не се бранат ваквите :pos:

Сега ако се повлечат, ќе примат гол сигурно. Треба исто да продолжат и да турнат уште еден барем.

Голманов на Киево (y) Одличен е вечерва.

Без Де Јонг против Верона, таман ќе се одмори за мечот со Фиорентина.

Ауу Менез како ми гази на нерва со себичноста не е можно...
Инаку Хонда тројца црнци да те ебат шо не даде гол

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom