Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
нека праи сеа Пипо одма измени било какви за да биде дека сме се заебаале.

Жал ми е само за Инзаги , но ако и тој прифатил да биде марионета на Берлу добро му е ова .
А знам дека ке изпадне глупаво но Мунтари наликува на Пирло во ова формациа со овие играчи, а пазате Милан игра со 1 тим ......

Ми текна на лани, ист турнир, со сити 5:3 коа беше на полувреме. :icon_lol:

Резултатот малку е престрог за Милан, не беа до толку катастрофа... Можеби барем до два разлика ќе беше пореално. :)

Не, озбилно... Да не беше толку смешен Агаци, Констант да знаеше барем некогаш да се најде на местото на кое што треба и Алекс и Рами да беа поприсебни (овие двајца најголемо разочарување), немаше да биде толку трагично... барем се надевам... :)

Дури и неколку шанси успеавме да направиме. :D[DOUBLEPOST=1406494226][/DOUBLEPOST]
Ми текна на лани, ист турнир, со сити 5:3 коа беше на полувреме. :icon_lol:

Само што тогаш во одбрана играа дечки од примавера, а сега на теренот беше нашиот прв избор за централни дефанзивци, прв избор за десен бек, единствено Констант не е планиран како првотимец.

Резултатот малку е престрог за Милан, не беа до толку катастрофа... Можеби барем до два разлика ќе беше пореално. :)

Не, озбилно... Да не беше толку смешен Агаци, Констант да знаеше барем некогаш да се најде на местото на кое што треба и Алекс и Рами да беа поприсебни (овие двајца најголемо разочарување), немаше да биде толку трагично... барем се надевам... :)

Дури и неколку шанси успеавме да направиме. :D[DOUBLEPOST=1406494226][/DOUBLEPOST]

Само што тогаш во одбрана играа дечки од примавера, а сега на теренот беше нашиот прв избор за централни дефанзивци, прв избор за десен бек, единствено Констант не е планиран како првотимец.

да де, памтам головите ги дадоа Кристанте и Шарави, претежно со примавера играчи играа, ама овде...

Нападот не е лош и фали играч како Де Јонг. Грешките се од индивидуални овчари.
Констант, оној Закардо со мрсното репче и голманот сите во една вреќа и на Конкордија. Првите двајца немаат никакво позиционирање и не влегуваат во дуели.

По што управата ни е како нив нема да ги продадат. Исто важи и за Бонера. Овој Агаци се сеќавам еднаш против нас беше како мачка сега бетер од мало дете. Ноер тие топки ги фаќа со затворени очи. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom