Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
И да сакале да дадат 28 милиони за Итурбе, тоа веќе не вреди многу, затоа што Јуве ја зголемил понудата на 27 милиони. И претходно Итурбе сакаше кај нив, па сега ќе може полесно да го затворат трансферот.

Проблем може да биде ако е вистина дека нудат 25 м плус 2 м бонуси. Па ако ептен се заинатат и едните и другите, посебно Јуве да не сака да покачи уште некој милион (до сега иако велаа дека нема да лицитираат, неколку пати ја зголемија понудата). Но, во тој случај Итурбе би авршил можеби во Атлетико, ако навистина постои интерес од нивна страна, не верувам во Милан.

А и останува дилемата околу понудите на Милан. :)

Ме интересира што ќе направи Милан... Дали ќе го донесе Черчи или ќе отиде во некое ептен типично за нив решение, на пример оној Бјабјајајајајани?! :D

Или никој нема да дојде и Нијанг ќе игра десно крило. :D

Цел месец се договараат за Рами како да е играч од 40 мил, а не 4 мил.
Овој Врсаљко, Џенова не го дава за 5 мил затоа што имале подобри понуди. А ќе им направат услуга 1/3 од платата на Матри ќе им ја платат. o_O

Уште еднаш се виде дека донесувањето на играчи како Есиен нема корист, ем плата од 2.5 мил а сега без пари ќе го дадат. Реално и ништо не продадовме, за да купиме некој. Се е позајмици и фри трансфери.

Galliani: "We will sign a good player."

Luca Cigarini :pipi:

BsMbyCbCAAIsVxt.jpg:large

<33333333

Thats the spirit!

Inzaghi: "I can say to the fans that this team will fight hard. Those who don't fight hard won't get to play in my Milan side."

Inzaghi: "I can forgive a misplaced pass or a missed chance, but I won't forgive inappropriate and unprofessional behavior."

Inzaghi: "My motto has always been 'Honor the shirt'. This has to be our motto now at Milan."

Ме интересира што ќе направи Милан... Дали ќе го донесе Черчи или ќе отиде во некое ептен типично за нив решение, на пример оној Бјабјајајајајани?! :D
А Черчи нема да биде типично за нив решение? Ај да бидеме реални Робињо да играше 37 утакмици и он ќе имаше дадено 13 голови во екипа како Торино. Черчи бе :facepalm:

За Рами се ценкаат толку зошто знаат дека на крај кај нас ќе заврши. И он нема подобра опција а и Валенсија не го сака назад па знаат они каде иде се ова.

Убаво и стои на Барбарче овој дрес правен за женски. Многу убавка беше денес. :)

А Черчи нема да биде типично за нив решение? Ај да бидеме реални Робињо да играше 37 утакмици и он ќе имаше дадено 13 голови во екипа како Торино. Черчи бе :facepalm:

А што е тука реално? Само нагаѓаш... Јас можам да напишам дека да играше Черчи за Милан ќе дадеше повеќе од 20 голови и ќе имаше повеќе од 15 асистенции. :) И зошто Робињо не би го имал истиот учинок и како Итурбе? :)

Не сум внук на Ванѓа, не можам да предвидам каков трансфер би бил. Може да збориме дека имаше две одлични сезони позади себе.

Дали после ова следи пад, посебно дали ќе се изгуби во голем клуб (кај овој нашиот големината е доста релативен поим во моментот) се прашања на кои немаме одговори.

А секој трансфер поголем од 15 милиони, во моментов го сметам за атипичен потег за Милан. :)

Повеќе мислев во тој поглед атипичен. А јас не сум некој голем фан на Черчи, иако сметам дека е подобар од Бјабјајабани и такви некои. И мене ми е ризично на кое ниво ќе продолжи да игра, посебно во нов клуб. Тој блесна последните две години, не е некој кој подолг период прикажувал добри игри.

Воопшто не сум во еуфорија затоа што може да дојде Черчи. :)

Sky are now also reporting that Rami is willing to pay the €0.5m in order to conclude his transfer to Milan.

Ciganarija sme :ROFLMAO:

Курвава имале и некое писмо на кое имало некој си закани за Галијани и да се донесат квалитетни играчи а не просеци и само слободни играчи.
10509759_476521172451557_1750082986595441676_n.jpg

падна договор за Рами, Валенсија ќе добие 4.25М.
Милан ќе плати 3.75, а Рами од свој џеб ќе плати 0.5М :)

:pos: Чекај, не верувате ваљда дека Рами извадил 500 илјади од џеб и му ги дал на Галијани. :pos:

Нормално дека ова е малце приказна за Валенсија, малце за навивачите, малце за да се подигне ентузијазмот околу ангажманот на Рами. И пилињата ја научија више фората: “Толку сака да дојде во Милан што чак и прифати пониска плата“. Ја користиме таа фора еве више поприлично долго време.
Единствено што можда тој помогнал е можда тоа што прифатил нешто пониска плата.

И ако Галијани знае дека Рами притиска за Милан и спремен е на се, зошто да не заштеди и изврши притисок, кога јасно им беше и на Валенсија дека ќе мораат да го пуштат под услови многу поблиски до оние поставени од Милан отколку до своите.

Не ми се верува дека помисливте дека буквално Рами од џеб платил за трансферот. :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom