Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
10440885_532671133522138_5771342409393443275_n.jpg

еве ги неш ко за кавер па ако некој сака слободно :P барем за тие без girlfriend... :icon_mrgr:
п.с направив и за женско али со оглед на тоа дека нема женско тука освен ја.. :)

Искрено Рома има секоја година најпосрани дресoви, следната едино ќе им бидат супер (Nike)

ти така зборуваш ради што беа Капа, сега со Најк не е гарант дека ќе бидат поубави од претходните години
што им фалеше? :cool:
2qvwhe0.jpg

ти така зборуваш ради што беа Капа, сега со Најк не е гарант дека ќе бидат поубави од претходните години
што им фалеше? :cool:
2qvwhe0.jpg

Најк си е Најк
as-roma-home-away-shirts-600x377.jpg
И тоа е прашање на вкус,индивидуално е, мене не ми се свиѓаат дресовите на рома од минатите години, незнам оти

Filippo Inzaghi, allenatore
Mauro Tassotti, vice allenatore
Alfredo Magni, allenatore portieri
Andrea Maldera, collaboratore tecnico-analisi tattica
Nicola Matteucci, collaboratore tecnico-analisi tattica
Giovanni Vio, collaboratore tecnico-palle inattive
Fulvio Fiorin, metodologo-osservatore
Daniele Tognaccini e Bruno Dominici, preparatori atletici

Веќе подолг период Милан е очаен од прекини (и кога изведува и кога се брани), па ова е добар потег. Порано работел во Фиорентина, а тие се доста иновативни кога се прекини во прашање, мислев дека тоа е заслуга на Монтела, но не било така...

Ми се свиѓа тоа што е воглавно нов стручен тим зад Инзаги, што го договориле и тој Вио, ваљда има нешто во таа книгата која ја пишувал и во посебниот пристап за "мртви топки", зошто очајни сме во тој дел. Ми се свиѓа и што им го зеле на Фиорентина, им ебам искомплексираните! Ми се свиѓа и што го нема татко му од Абате као тренер на голманите, ваљда мувата без глава нема више протекции да има му ебам матер.

Е сеа.. Ваљда укапираа и дека џабе го носиш Вио, да им збори за "мртви топки", ако Констант и Мунтари се тие кои треба да го слушаат.
Глава стаам ако Констант може да укапира било што од некакви замисли за понашање во ситуација на неактивна игра, при прекин.

Еј штета што на Фабрегас не му беше последна година од договорот иначе печен беше за кај нас :icon_lol:

До кога ќе зимаат играчи на фри и тапаравки што греат клупа у трето класни тимови мамицата нивна лоповска.........ај барем да купат некои млади надежни па да си рече човек ај за 3 години ќе ги биде ќе имаат тим ништо само цигани и пенизионери за без пари............

Го земаа Менез за таа позиција а и дечково го откпупија Верона за 15 милки што значи за продажба ќе бараат повеќе. Не ми иде никако дека ќе го земат али ајде.

Ова изглеа е опција ако го продадат Балотели. Без тие пари потешко. Но, тогаш кој ќе го замени Балотели?

А Шарави, Менез и Итурбе не е многу. Нема ни двајца квалитетни за една позиција. :)

Ова изглеа е опција ако го продадат Балотели. Без тие пари потешко. Но, тогаш кој ќе го замени Балотели?

А Шарави, Менез и Итурбе не е многу. Нема ни двајца квалитетни за една позиција. :)
Не викам дека е многу ама се навикнавме на овие евтини опции. Биабинани стил.

Него да баш сеа прочитав со парите од Балотели да се шибне овој и после што? Палоски,Матри,Пацини ќе се бркаат цела сезона?

Иначе би легнал многу добро трансферов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom