Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Палоски сезонава ја заврши само со 3 голови помалку од циго наш а има и помалце настапи... ама он им подршка во Киево, а кај нас цигото сам игра нема со кој :icon_lol:[DOUBLEPOST=1400949720][/DOUBLEPOST]И КПР си влезе во Премиер Лига, кажете му чао на #

кпр шо имаат едни заебени газди кур ќе ни го дадат сеа тарабт

кпр шо имаат едни заебени газди кур ќе ни го дадат сеа тарабт

Еден од газдите е Флавио Бријаторе, иначе добро другарче со Галијани, сродна душа по компромитираност, афери и инциденти со Силвио Берлускони и на крај фан на Милан. :) Газдите на КПР не би биле никаков проблем, веруај. Единствено прашање е дали нашите имаат сериозна намера и искрена желба да го задржат.

“Emery going to Milan? He’s renewed his contract with Sevilla and he even did that before the Europa League final. If AC Milan want him, they’d have to pay his release clause.”
“He won’t be going to Milan. I’m absolutely certain he will stay at Sevilla.
- Monchi (спортскиот директор на Севиља)

димче е у право, може да славите што Емери нема да отиде у МИлан.
Хуанде Рамос е 10 пати бољи тренер.

Кој е (по)добар тренер? Тоа е како да прашаш кој бил најдобар претседател/премиер во било која држава. Секој трет ќе ти каже различно. :)

Benfica coach Jorge Jesus is again being linked with Milan: CdS reports that Galliani had dinner with him last night in Lisbon.

Benfica coach Jorge Jesus is again being linked with Milan: CdS reports that Galliani had dinner with him last night in Lisbon.

Не акаат , не се знае кој јаде кој пие, и на крај ќе ни го донесат факинг Ди Франческо , па он направи да Сасуоло остане во Серие а нели :icon_lol: Печен за во моменталниов Милан:pos:

демек за денес(25ти) рекоа дека ќе обзнанат за тренерската позиција, ама кур некако. Ќе ги одјебе секој нормален кога ќе ги чуе плановите за светлата иднина и Сидорф ќе си остане дека е нетачен.

као се започнати преговорите со Монако за Балотели :icon_lol: Нека ни го дадат Џејмс Родригез и нека го носат цигото

Да да сигурно ќе го дадат. Ако дојде до продажба од тие 35 мил само 15 ќе потрошат. Ќе купат 3-4 просеци кој 50%, кој на позајмица и ќе го откупат #. Ќе се врати Матри, а 20 ќе лапнат за нив. Само сонувајте вие Балотели да го продадат. :свиркам:

епа добредојде пипо :)
само ми е жал што на крај ќе го шитнат и него како сидорф.. никој нејќе да биде раководен од галијани и берлускони, а ние сонуваме за емери и хесус и бла бла.. не сум баба вањѓа ама со моменталниот тим, со моменталниот капацитет и со овој менаџмент нема никакви шанси да избориме европа и др сезоната - така да истата судбина на сидорф ќе ја има и пипо.. и оп на две легенди им го уништија целиот углед што го граделе со години :tapp:
дами и господа тоа се б&г :love::icon_lol:

Зошто Инзаги?

Па за да не се лутат Марли и Нино. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom