Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Изменава Закардо-Балотели ме врати едно 7-8 години уназад кај шо Карло праеше вакви боли глава измени :pos:

Иначе океј утакмица, ми се свиѓа што тепаа ама ништо посериозно не може тимов.

Дај да не се радуваме превише со тоа што Матри е цреп, затоа што ипак, службено се уште е играч на Милан. :) Позајмицата во Фиорентина е без право на откуп.
Нам можда појше ни одговара да игра добро за да можеме да го продадеме на лето, иако верувам дека за таков тип на играч во Италија барем, секогаш ќе може купци да се најдат. Можда ќе може и да се протне во некој трансфер.

Дај да не се радуваме превише со тоа што Матри е цреп, затоа што ипак, службено се уште е играч на Милан. :) Позајмицата во Фиорентина е без право на откуп.
Нам можда појше ни одговара да игра добро за да можеме да го продадеме на лето, иако верувам дека за таков тип на играч во Италија барем, секогаш ќе може купци да се најдат. Можда ќе може и да се протне во некој трансфер.

че им го шитнеме на некој од помаливе екипи, на пример на Каљари за Астори или некако да пробаме да ја купиме половината од Имобиле или Берарди...

Да се само тие два пенали добро ќе е. Поништен чист гол на Сидорф, играње со рака таа сезона кога ја изгубивме титулата за 4 бода. Не знам зошто се бунат и се прават глупи и искомплексирани кога судиите тогаш им подарија бод за опстанок. :icon_mrgr:

Fiorentina have decided not to buy Matri as they aren't satisfied with his performances. He will return to Milan after the season.

Е нели до клубот е, ние сме немале играчи за да му асистираат. Колку само се запалија кога постигна два гола. :X3:

и сега се поставува прашањето зш не може вака секогаш да играат?
не беше за 10ка ама барем крајниот рез е супер.. а не секогаш се мачат неш, се врткаат ко муви без глава.. :)

Zasto i berluskoni si ima svoj racun :) Seedorf seuste ja bara idealnata postava, kako i da e ubavo dvojce si bese neli :D

Хонда добро изигра, пред се во дефанзива доста затвораше и се гледа дека се труди.
Треба да ја остави некоја формација неколку утакмици не секоја менува пред се во одбраната.

Inter ni bega 9 bodovi, igrame derbi kako domakini.. Im prestojat utakmici so Napoli i Lazio doma i so Parma vo gosti.. dodeka nas osven derbito zaebano ke ni bide so Roma vo gosti...

Veruvam deka mozeme da zavrsime pak pred muvlite.. ama mora da se dobijat 12 bodovi od slednite 4 kola !!! Forza

Да сигурно,а ако им ги поништат сите бодови на тие пред милан,може и прв ќе биде милан. :rolleyes:

Секад сум им завидувал на глупоќата на некои фанови на милан,и тие дебилни изливи на емоции посебно во вакво време. Демек ако дадеш позитивен тон на муабетот и ако пишеш нереална глупост и на крај пишеш ФОРЗАААААА,демек си голем фан или тоа ќе се оствари?

Тимот без никаква иднина,без ни еден светска класа играч,со претседател што ги дупи дека фрла по 50 мил. годишно за милан,а милан откако ги шитна силва и ибра има чисти сметки(според сите изјави и логики),тие се занасаат со муабети дека мунтари изиграл добро,или хонда или што ти ја знам,и фураат форзааааааааааааааа постови. Господ да чува.

Да сигурно,а ако им ги поништат сите бодови на тие пред милан,може и прв ќе биде милан. :rolleyes:

Секад сум им завидувал на глупоќата на некои фанови на милан,и тие дебилни изливи на емоции посебно во вакво време. Демек ако дадеш позитивен тон на муабетот и ако пишеш нереална глупост и на крај пишеш ФОРЗАААААА,демек си голем фан или тоа ќе се оствари?

Тимот без никаква иднина,без ни еден светска класа играч,со претседател што ги дупи дека фрла по 50 мил. годишно за милан,а милан откако ги шитна силва и ибра има чисти сметки(според сите изјави и логики),тие се занасаат со муабети дека мунтари изиграл добро,или хонда или што ти ја знам,и фураат форзааааааааааааааа постови. Господ да чува.

Од каде излегува цел хејт кажи ми само... ебате фанот
И не се пали како шкорче... немораш да ми реплицираш мисли дека сум дебилен фан и готово.. немораш да вреѓаш и да хејташ ... фала ти

абе денеска играме никој ништо да не пише што овака? :)
Бонера пак ќе си биде десно Шиљо и Абате се повредени, Мексес исто не игра така да Запата вероватно ќе игра со Рами.

Се зауми ти...

:icon_lol:

Дај боже да тепаме па после долго време и ние да се радуваме на 2 победи во низа и 3 натпревари без пораз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom