Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Значи, овој Хонда е бетер од Бирса, па и Емануелсон подоро се снаѓаше на таа позиција... Го гледав во Русија и за Јапонија не изгледаше толку лошо.[DOUBLEPOST=1395866726][/DOUBLEPOST]

Како поминуваше времето се поправи малку... имаше и некои интересни потези, посебно она проигрување со #...

П.С. Само јас и Мартинче го гледаме натпреварот? :)

повеќе има како така :) незнам оти # не играше на предходниве ако не е он во тимов нема кој да помине играч..добро прво полувреме имавме и уште неколку шанси покрај голот, Фиорентина врска нема само опасно е што Гуардадо отиде лево кај Бонера ама овој со поглед му ја зима :)[DOUBLEPOST=1395867082][/DOUBLEPOST]
Значи, овој Хонда е бетер од Бирса, па и Емануелсон подоро се снаѓаше на таа позиција... Го гледав во Русија и за Јапонија не изгледаше толку лошо.[DOUBLEPOST=1395866726][/DOUBLEPOST]

Како поминуваше времето се поправи малку... имаше и некои интересни потези, посебно она проигрување со #...

повеќе има како така :) незнам оти # не играше на предходниве ако не е он во тимов нема кој да помине играч..добро прво полувреме имавме и уште неколку шанси покрај голот, Фиорентина врска нема само опасно е што Гуардадо отиде лево кај Бонера ама овој со поглед му ја зима :)

Бонера со поглед ја зема ама и со поглед може да го испрати Квадрадо до голот. :D[DOUBLEPOST=1395868413][/DOUBLEPOST]Црниии :love: знаев дека ќе го погоди ова. :pipi:

Последно уредено:
Сидорф, имаш три замени, направи барем две до крај... :)

Nikoj nemoze da bide po slab od Birsa

Зашто не си го земат Палоски од Киево типчето си гази...за кај нас би бил сосема солидна замена за Робињо.

Баш ми е мило за победава... Скоро цела година преку глава ми беше од лигавењето на сите поврзани со Фиорентина, од газдата, па до овие нивни циркузанти на Кајгана...

и сега се поставува прашањето зш не може вака секогаш да играат?
не беше за 10ка ама барем крајниот рез е супер.. а не секогаш се мачат неш, се врткаат ко муви без глава.. :)

и сега се поставува прашањето зш не може вака секогаш да играат?
не беше за 10ка ама барем крајниот рез е супер.. а не секогаш се мачат неш, се врткаат ко муви без глава.. :)

Затоа што не се способни за такво нешто... :)

На Хондава му проработи моторот во второ полувреме или така ми изгледаше? :rolleyes:

Следните 4 се прелесни натпревари Киево, Џенова, Катанија и Ливорно и да се направи една серија колку да се исперат од мизеријата. Или па планираат да им дадат бодови за опстанок. :icon_lol:

E oва е фан

Последно уредено:
Ќеф ми е што Балотели даде гол, Хонда што одигра добро и што го акнавме убаво овој полу-клуб. Многу ми се антипатични откако си измислија ривалство некое и џафкаат против Милан стално кога ќе видат микрофон и камера. Еве им нека им кисне сеа :icon_mrgr:
Иначе, стварно не постои нешто што може да ме импресионира до крај на сезонава. По 6 еврогола да даваат до крај пак нема да ми биде тоа -тоа.

Pa ne samo protiv nas oni dzavkaat i protiv Juventus. Si videl kakva majca imaat vo off store? :D
Ako ne tepaa i za nas ke imase, a veke imaat so pozi od fauli za koi sme dobile penali. Ambrosini se ima slikano so nea. :facepalm:

Што е најбитно, мене според последниве 2 натпревари со Лацио и Фиорентина, ми изгледа како Сидорф да одлучи да прифати критика и промени пристап. Покомпактно изгледаше Милан, некако поорагизирано делуваа, поготово во одбрана. Го немаше она неконтролирано форсирање и дупки кои се гледаа на претходните утакмици. Делуваа заинтересирано и ангажариано. Сеа, се надевам дека не беше само привид и дека ќе имаат добри следни 4 партии, па зошто да не врзат и толку победи. :) Не дека од сезонава нешто може да се спаси, ама за колку-толку да го смалат срамот и негативната атмосфера околу Милан.

Посебно ми е мило што ја нагузимве Фиорентина на Франки, која се умисли дека е којзнае каква величина во Италија.
А што се тиче пеналите кои ги спомнуваа и лани и годинава, само нека се сетат дека лани со смешни два пенали на Франки се вратија од 0-2, на 2-2 против Милан и ја одржаа неизвесноста за трето место до последно коло. Да го јадеа тогаш, маките порано ќе им беа скратени.

Дал је могучее :D
Одлично изиграа, нека ми го сисаат фанојте од фан клуб љубичица заедно со Матри црепот :D
Конечно малце и ние да се израдуемо, нека тера со овие играчи и на следни натпревари, нека не ги ротира на секој натревар... само може Суљо смена со Монтоливо !

а и да... замената Балотели - Закардо :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom