Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
гледам сезонава 16 17 настапи ниеден гол нема
аауу извини, моја грешка.. ганц од јуни беше во лумецане па сега од јануари е во барлета :) а и не ни бил стартер мн па најверојатно поради тоа нема голови..

аауу извини, моја грешка.. ганц од јуни беше во лумецане па сега од јануари е во барлета :) а и не ни бил стартер мн па најверојатно поради тоа нема голови..

3та лига така ?

Не бива бе ништо од него... Изгледа бетер и од татко му е...

Џабе го пратите Ганц, тој никад нема да дојде ни до Палоски а не па до некое ниво да игра за прв тим на Милан.

Џабе го пратите Ганц, тој никад нема да дојде ни до Палоски а не па до некое ниво да игра за прв тим на Милан.

Какви флеки имаме у тим, нема да ме чуди да ни се врати Палоски па и по некоја година да ни дојде и Мистер Икс(Симоне Ганз) :icon_mrgr:

Untitled.jpg ама лошо изгледа.... ако не тепаме денес вака ќе си останеме..

младите до у17 што ги води Броки ги удриле Интер 5-0 :)
за петиот гол што го дале овој што го дал голот на клупата на Интер покажал со раката пет, па настанала гужва :)

што ќе правиме со хондава.. ? :cautious::confused:
сеуште нејќам да го ставам на исто ниво со 90% од тимов ама ако за брзо време не си го поправи тоа моторот ќе стане најлош маркетиншки потег..

што ќе правиме со хондава.. ? :cautious::confused:
сеуште нејќам да го ставам на исто ниво со 90% од тимов ама ако за брзо време не си го поправи тоа моторот ќе стане најлош маркетиншки потег..

шо правиме? па он и Кака играа само овој Сидорф зема го извади стварно не треба да имаш знаење за фудбал и да го извадиш арно и он се бунеше да сум како него одам директно и не седам ни на клупа.

A tarabt ne se stava samo za da ne go potpisat permanetno a !!? Nesfatlivo

Баниран бев и не можев да искажам моите екстремно паметни видувања и ставови во врска со новонастантава ситуација, или во превод циркузите на Барбара и татко и .
Очигледно залетани после анектирањето на Крим се впуштија во последна офанзива за чистење на галијани (споредно) и белење на сопствениот образ и накалемување се на него (примарно) и му направија пуч како на Јанкувич.
Срам ми е кога ги гледам заедно во хор тие Курви суд и Малдини што до вчера се пљукаа, како оркестрирано го напаѓаат Галијани , едните јасно подбуцнати од Барбара другиов стрвен за позиција.
Немам ништо против Малдини да е во Милан, баш и би сакал, ама ме нервира што вака подмукло се става во корист на фамилијата и изиграва нивна играчка.
Затоа имам многу против фамилијата да е во Милан, никад порано не сум сакал толку многу да го продадат клубот како оваа недела кога им излезе на површина вистинското пљаво лице.
Галијани ќе си отиде и сам, тоа не е за жалење толку, ама многу жално е што поддржани од тие торбарите од трибина ќе му ја налепат цела вина на него и ќе си се амнестираат од сите глупости што они ги направија а во иднина истите глупости ќе им ги толерира Малдини.

Иначе ете и утакмица играа Милан денес, ништо битно не се деси. Мое барање за летово е ако веќе не купуваат играи и ако не го продаваат Де Шиљо е да седнат да му го убрзаат пубертетот и да му начукаат маса пошто вака слабичок и мал секогаш ќе биде лесна мета.
уствари знаат они ќе го натоват па догодоина за поише пари ќе иде .

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom