Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако се заинтересираат за Хамшик тогаш фризурата нема да е проблем нели? :D

Имам еден другар е болен навивач на Партизан, и многу во фали Алекс. Митровиќ- во стил ваков талент немал балканот по одамна и дека воа момче ќе ги засени јоветиќ и љаиќ , моментално игра Андерлехт и незнам колку би го пуштиле... под 20 милиони не верувам , а и Челзи го сака така да....[DOUBLEPOST=1394552647][/DOUBLEPOST]Абе а со Шарави шо стана работата почна да тренира не почна.. го заборавиве момчево, баш сега гледав некој Скиллс од него, многу фали, техника страшна има, трча игра дупли пасови, опасен е у организирање напад одвлекува внимание, ќе се отвори простор за тарабт и за балотелли уште повеќе ... страшно фали момчево.. а за Кристанте знае некој нешто, тоа момче има потенцијал повеќе од де јонг монтоливо мунтари заедно.. ако го упропасти сидорф ќе го мразам па ако сака и лига на шампиони нека освои... Кристанте кое движење контрола над топка шут.. комплетен среден играч... може да го достигне нивото на пирло па мислам дека и би го надминал, ама само воа чергаров да му даде простор...

Последно уредено:
BibUmt3CMAAwM-S.png:large

Денес очекувам Исус од Назарет да даде прав придонес. Оваа утакмица е се или ништо за него, или нека одигра или нека се пакува, мора на него да се потреме пошто никој друг нема искуство и нема(л) големина да одигра ваква утакмица.
Оптимист сум исто ко на минатата утакмица и пак ќе кажам дека и ние сме деца, и нас мајка не родила и ние заслужуваме малку среќа во сезонава. Нека да се протнеме некако па после нека не моча кој стигне. :icon_lol:

Ако малку ја опраат завршницата и ја повторат играта од првиот натпревар имаме шанси.... и се разбира да не заспиваат на корнери +....

Има да не исплескааат онака мерачки, едно 3-0, 4-1.. Да не речете дека не сум ви рекол...

Кој црни исус бе, неможе да иде, он ќе не ваѓал против оние воловите од Атлетико што тепаат по ноѓе ко да нема утре ...

Има да не исплескааат онака мерачки, едно 3-0, 4-1.. Да не речете дека не сум ви рекол...

Кој црни исус бе, неможе да иде, он ќе не ваѓал против оние воловите од Атлетико што тепаат по ноѓе ко да нема утре ...
Штом така викаш што се мислиме ние, дај да си ја уплатиме и да земиме некој денар, ние пак будали чекаме да почни натпреварот...

MILAN: Abbiati; Abate , Rami, Bonera, Emanuelson; Essien, de Jong; Taarabt, Poli, Kakà; Balotelli.
A disp.: Amelia, De Sciglio, Mexes, Zaccardo, Muntari, Robinho, Pazzini.
Де Шиљо на клупа :facepalm:

И донесе нинтендо на момето што бараше? :icon_lol:

Ќе ги ебемо!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom