Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Milan eye Diego Costa if Balotelli departs
Should Mario Balotelli leave Milan at the end of the season, Diego Costa is the target on the top of the list to replace him. But the Atletico Madrid striker would cost €35 million

Го пуштив ова,затоа што мислам дека на лето ке треба еден сериозен ремонт во тимот.
Едно 10 играчи out,и 10in.
Зошто вака не ја бива.

А Диего коста од топ 3 напаѓачи во свет ќе дојде во милан да игра серија а. ;) Сакам да го шитнат циганот,зошто е безкорисен,само се смее и прави "фризури". Дебил. Место него Џеко да го донесат или Торес доста е,или некој млад,само да не го гледам како се куропеца со дресот мајмунов.

Ремонт треба,ама за ремонт треба пари а берлу само што не осигура дека не го продава тимот така да ремонт за 2-30 години.
Жално е како може не луѓе ко мунтари,есиен,,бирса,хонда,запата,мексес да носат дрес на милан........налет тоа што губат,страшното е кој се стигна да носи дрес на милан.

Фалел Исус :ROFLMAO:
Денес фалеше Де Јонг, сите топки ги губеа на средина. Мунтари и брат му од Гана не се ни малку како него.
Овој Бирса и Робињо не знаеа топка да задржат, а не пак некоја акција да направат.
Робињо зема плата како цел напад на Удинезе. :pipi:

Ја не знам зошто влезе Балотели сега он ќе биде виновен за поразот и ќе го ставате на трансфер листа :X3: иако денес играше и Пацини кој цел натпревар не направи ништо.

Фалел Исус :ROFLMAO:
Денес фалеше Де Јонг, сите топки ги губеа на средина. Мунтари и брат му од Гана не се ни малку како него.
Овој Бирса и Робињо не знаеа топка да задржат, а не пак некоја акција да направат.
Робињо зема плата како цел напад на Удинезе. :pipi:

Ја не знам зошто влезе Балотели сега он ќе биде виновен за поразот и ќе го ставате на трансфер листа :X3: иако денес играше и Пацини кој цел натпревар не направи ништо.

Ne be drugar,Kaka falese..
Abe da igrase spasitelot imase 3 komada da im lupneme na gupcive..
Bez Kaka sme 0,ke vidis ti v vtornik predvodnikot na Brazil kako ke im brcne 2-3 gola na Atl Madrid :p

Sent from my HTC One using Tapatalk

Ne be drugar,Kaka falese..
Abe da igrase spasitelot imase 3 komada da im lupneme na gupcive..
Bez Kaka sme 0,ke vidis ti v vtornik predvodnikot na Brazil kako ke im brcne 2-3 gola na Atl Madrid :p

Идете со forzamilan или што е форава?
Го хејтате Кака на форумов глеам, сфаќам до негде, ама вие двајца изглеа посебно сте батхрт од заминувањето на Кака во Мадрид, па сеа фурате некој квази сарказам на темава. :facepalm:

Има многу многу полоши играчи од Кака сезонава, ама зошто да се докажуваш? Едноставно нема смисла. :)

Го хејтате Кака на форумов глеам, сфаќам до негде, ама вие двајца изглеа посебно сте батхрт од заминувањето на Кака во Мадрид, па сеа фурате некој квази сарказам на темава. :facepalm:

Има многу многу полоши играчи од Кака сезонава, ама зошто да се докажуваш? Едноставно нема смисла. :)

Има многу полоши да, само јбг, од нив не се ни очекуе нешто повеќе, освен од Хонда кој горе доле потфрли пошто лапа голема плата, и се имаше поголеми очекувања од него...

Кажи ми, ти имаш некои очекувања од Бирса ? Од Констант ? Од Абате ? Од Абијати ??

Немој да ме јебеш, очекувања/плата/придонес - ратио?? Кака ни е најслаб играч, убедливо и тоа !!

Ziti se kazi mi koj e polos od Kaka sezonava?!da zememe igraci od negova pozicija ili od tie igraci sto igraat napred,pa i Birsa ima podobar ucinok od nego,ima pomala minutaza ima 2 gola,1 asistencija.A Kaka?!za duplo poveke minutaza ima ist ucinok,ili pak polos,vazno protiv Atalanta dal 2 gola.kolku natprevara veke so nisto ne doprinel?ili dal pred 17 natprevari gol i gotovo,nekoi tuka ziveat u zabluda i toa im se cini samo 4 natprevara.
Go hejtam Kaka zaradi mn drugi pricini,mozebi poslednata e ova denes sto igra,ali druga tema e toa.
Se slozuvam,za psuenje ima mn,ami nekoi nikad ne ni go kritikuvaat Kaka,a ubedlivo najslab na natprevarot,pa Messi be da e,ili pa Ronaldo,koga nema da mu ide eden natprevar normalno deka ke bidat kritikuvani,ali ovoj vazno da igra(nie ke toneme) a guptinot ke sonuva deka ke igra SP.
Ps.nesakav da vi repliciram,sepak se kaza @Marli,takada:cool:
Prasajte go @forzamilan,ne sum nadlezen:p

мемо ај оди фрли се од карпа,спаси го човештвото од твоите ретардирани ставови

мемо ај оди фрли се од карпа,спаси го човештвото од твоите ретардирани ставови

Dodeka ne ve vidam tebe i Kaka raka za raka da skoknete od Kale,ja sigurno nema..
Uste ne me zaslepilo ubavinata na spasitelot tvoj

Dosega trebase da ima nad 10 golovi i asistencii gledajki kakvi proseci uspevaat vo drugite ekipi. Toa sto minatata sezona bese El Shaarawy sega trebase da e on.
On vo sprotivno se pokaza deka e na isto nivo so nekoi proseci.

Sega mi e jasno zosto Real ni go vratija bez pari. :icon_lol:
Nekoi pak uste imaat nadez vo toj igrac. Vi pisav deka posle tie dva gola ke go snema. Ve boli realnosta ama sezonava i Parolo ima podobra statistika. :D

Последно уредено:
Dodeka ne ve vidam tebe i Kaka raka za raka da skoknete od Kale,ja sigurno nema..
Uste ne me zaslepilo ubavinata na spasitelot tvoj

Треба бога ми,вакви дебилштини ретко кај може да се прочитаат,греота е да трошиш воздух и струја.
Земи си ја и очајната домаќинка,да не остане вдовица,греота е.

Треба бога ми,вакви дебилштини ретко кај може да се прочитаат,греота е да трошиш воздух и струја.
Земи си ја и очајната домаќинка,да не остане вдовица,греота е.

Uste ne go nagovori decko ti?!
Eve ke ti dadam uste edna idea,probajte banci skok,so poslab konop,ili pak od Golden Gate,barem spasete ne i nam i vam od vasite 'izdanija'.

Dosega trebase da ima nad 10 golovi i asistencii gledajki kakvi proseci uspevaat vo drugite ekipi. Toa sto minatata sezona bese El Shaarawy sega trebase da e on.
On vo sprotivno se pokaza deka e na isto nivo so nekoi proseci.

Sega mi e jasno zosto Real ni go vratija bez pari. :icon_lol:
Nekoi pak uste imaat nadez vo toj igrac. Vi pisav deka posle tie dva gola ke go snema. Ve boli realnosta ama sezonava i Parolo ima podobra statistika. :D

Ne e problem toa,problem e sto nekoi sakaat da stvaraat slika deka Kaka e dobar,ne prosek,a drugite kako nego dibeci da se prodadat.
Epa nemoze taka,koga ke prifatis eden trup ko Kaka,samoto rakovodstvo ke ti nosi i drugi na isto ramniste kako nego,navivacite se zadovolni so takvi 'fenomeni',pa neodgovorno,neeticki i nemoralno e togas da se pcujat Birsa,Nocerino,Constant,Abate i ostala bagra..

Pew, ама и ти си праеш малце бајрам со паметот со големината и придонесот на Кака :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom