Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
па нашиве не знаат да шутираат како тевез бе, што голови сакаме.

Одбрана без пари,среден ред без пари,клупа без пари тим составен од бедници,питачи,голтари,скапаници,цигани,ју нејм ит,и нормално ваков тим си добива ебење без пари.

Мене ми е јако,се фетиширам,курва суд пресреќни,б и г утре ќе изјават дека се е топ,аматерот ќе побара време иако уште од сега се гледа дека му доеба мамата на тимов. Тевез да го земеле сега немало Балотели да го земат,ќути конечно еден добар потег од управа,тотално се исплатеше (y)

Сите да ги газат,секоја недела,додека не потонат скроз.

П.С. Нормално дека стадионот е полн,исто како што би бил полн да гостуваше шампионот кај болоња,сите сакаат да го видат шампионскиот тим.

Dafuck бе кои дебили браво.Овие не вредат више да се гледаат.Одбранава како да е составена од ликови од бајките,само деца веруваат дека ќе направат некое чудо и дека ќе изиграат утакмица како што треба.Срамота,да играш онаква игра и гол да не знаеш да дадеш! Незнам зошто толку камења по Кака,кога е крал моментално,да не беше тој шут на гол немаше да имаме,а и незнам дали имаме подобар од него моментално во составот на негова позиција.Останува да се каже господ нека ни е напомош до крај на сезона живци има да се кинат на велико...:facepalm:

Dafuck бе кои дебили браво.Овие не вредат више да се гледаат.Одбранава како да е составена од ликови од бајките,само деца веруваат дека ќе направат некое чудо и дека ќе изиграат утакмица како што треба.Срамота,да играш онаква игра и гол да не знаеш да дадеш! Незнам зошто толку камења по Кака,кога е крал моментално,да не беше тој шут на гол немаше да имаме,а и незнам дали имаме подобар од него моментално во составот на негова позиција.Останува да се каже господ нека ни е напомош до крај на сезона живци има да се кинат на велико...:facepalm:

денес од кака помртов на терен немаше, уств не само денес, 10 утакмици уназат е најслаб

денес од кака помртов на терен немаше, уств не само денес, 10 утакмици уназат е најслаб

Мене Кака ми изгледаше денес најжив,ако Кака бил најмртов на терен,незнам кој воопшто играше фудбал од останативе дрва в состав :)..

ja глеав прееска Атлетико-Реал и после ова од денес залучив дека најдобро за Милан ќе биде уопште да не ни идат во Мадрид. Денес да направеа добар резултат ќе имаше некој моментум работава и ќе имаа што да бараат таму, вака после ова преглање може да се деси целосно фијаско таму.
Точно е дека имаше игра додека не го даде Тевез голот, ама имаше и киксови во нападот што се недозволиви, плус пред да се палите на играта имајте на ум дека Јуве беше без Видал и Киелини.
Кака треба последната утакица во Милан да ја одигра против Алетико, реално он е тој со искуството и може да направи нешто, ама после таа треба да се забетонира на клупа и на лето да се разделиме додека сме во добро сеќавање пошто од коло на коло ова што го игра е жално и греота.

пс, не пљукајте по поли срамота е, промашил некоја шанса па голема работа, не е он офанзивен играч што треба да даде гол. Он денес требаше да го покрива Пирло и додека беше на терен Пирло со топка не се состави и во половина не ни влезе.
Пацини одига маестрално прво полувреме, сврте три илјади топки и сите шанси и полу-шанси он ги направи . После се изгуби што се изгуби ама не е он таа класа играч сепак.

Штета што не играше Балотели инаку сега само по него ќе се пцуеше. :X3:
Само на Робињо му успева да ја погоди пречката, инаку добра топка од Сапонара ама наменета за баксузен играч.
Од 100 напаѓачи само Робињо може ова да го направи.

BhwOTd_IcAAOlLI.jpg

Кралот на библијата се изгуби второ полувреме и требаше да биде заменет а не Монтоливо и #.

абе реално напредуваме со играва... сеа треба време ... и играчи... Кларенс убаво си работи со ваа екипа.. нема многу на располагање

Oд све играчи на светов што ги знаем и што сум ги гледал, од Сидорф не сум очекуел лузерски ментатлитет бе..

2-3 утакмици по ред, губимо значи губимо он се смешка на крај, палците горе, демек добро смо играле, браво дечки браво...

Жими кур сте играле добро матер ви ебем неспособна, и она денеска, игравмо колку што Јуве ни дозволи, неколку шутчиња имавмо, што голман од класата на Буфон ќе ги одбрани нормално, шанисте сто постотните 2, на среќа ги имавмо...

Голот на Тевез идеше по средина, шут од преку 20 метри, што бараше Зочо наш толку напред незнам, Нојер оваа ја фаќаше, можда и жива :icon_lol:

Да се вратим на Сидорф, измените жива катастрофа, мада мислим дека ова е уште дел масло на Тасоти... Концепција никаква, уште се игра на индивидуалност, исто ко со Макс, само подруга формација...
5 утакмице не сум видел некоја уиграна акција да поврторат 2-3 пута, ништо...

И пак да се вратим кај што почнав, на лузерството, даи даи даи даи, ама барем Макс викаше по нив, овој цреп, само знае да дигне палецот, и демек супер работа, кој супер бе маму ти циганска....

Па бидете среќни ако има уште масло на Тасоти во концепцијава и измениве во Милан,ќе видите следна година кога ќе добие целосна моќ аматеров што се вика серење на утакмици и тактички промашаи. Алегри оваа муда ставам дена немаше да ја изгуби. Оној Таработ го пувате толку,на копиљот џабе му е талентот кога е себичен,никад нема играч да стане од него,никад,а да ме плукнете ако не се истрчаат и врз основа на овие игри и фрлат некои 8-10 мил. за него. Оној Хонда уште се сеќавам кога некој ме убедуваше дека таман се 3 мил плата за него :rolleyes: Абе сум рекол јас од азиец фудбал ако очекуваш да ти игра,подобро пријави си се сам во бардовци........а мада очекував колку толку да освежи игра,не бе брате тутуле бале овој,скроз. Поли празен гол си утиња,ѕвер. Одбраната што да се каже,Каљари има посериозна одбрана од милан,и најјакото плукањево по кака,незнам што е полошо што плукате од инат или што сте сериозни во тоа,смешки да го плукаш единствениот играч на терен што игра нешто,а мислев бар некои луѓе тука колку толку се разбираат во фудбал. Јбг каков тим,таков фан клуб.

Последно уредено од модератор:
Ovoj spasitel nas ni amater ne e veke,polu-amater e covekot,ovoj neznae da stopira topka,da proigra normalno,da rasiri igra,nisto,i kapak na se ima kondicija kolku eden lubitel na fudbalot koj rekrativno se zanimava so fudbal ednaska nedelno.abe covekot e mrtvo veke 5 god nie sakame da go spasime,kurot ke dobie povik,more da se vampiri nema da dobie povik posle site tie igraci sto gi ima Brazil.
Veke 30+ utakmici nema normalna igra od nego,imal pred 16-17 natprevari gol,zimi toj gol,i?!i Birsa dade dva odlucuvacki gola,pa pak e trup,nie sme se fatile za drugite proseci,a Kaka ke go branime?!
More malku ni e,koga ima navivaci koi go trpat Kaka,go sakat nego vo Milan,pa ti ke ni nosat isto tolku proseci i trupovi kako nego,pa posle ni precele,ami zosto?!pa i Kaka e ist,i Birsa i Abate,i red drugi..
Isti rang,ista kategorija ista kilaza se..trupovi !!
Ako ne dobie Kaka povik za SP mora da mu ja pokecame platata,zasluzuva,i taka ke tuguva mn,pa kako olesnuvanje od dusevna bolka,materijalna pomos bi bila najdobra..
Da sobereme 100.000 'like' za Kaka na SP

Sent from my HTC One using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom