Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
одбранава види ја бе.. 3ца застанале пред габри.. ем му сметаат да не гледа убаво.. ем под нозе им мине топкава.. па и овоа овцава неблагодарна даде гол.. :facepalm:

Сега нека ги внеси Нијанг и Исус место Констант и Бирса а не да ми прави измени во 78 минута.

Во право е Бенитез, фудбалот е многу неправедна игра... :(

И да, ист гол два пати. :facepalm:

што виде неправедно овде жити све, со што заслужи Милан нешто повеќе од ова во моментов што го има.

Интер бе, а бе ќе пуштат топка во шеснаесетник, ќе удри неколку играчи и на крај ќе влезе во гол на противникот.

И пак Констант кај беше по втор пат при примањето на вториов гол ? :icon_lol:

ццц господе со барса бод вадат парма ги шамара :facepalm:

Абе јасно ми е мене дека беше крив куртонот, и за првиот и за вториот гол. Ама колку што е он, толку се и Силвестре и Запата... поединечно за првиот и за вториот. :)

што виде неправедно овде жити све, со што заслужи Милан нешто повеќе од ова во моментов што го има.

А бе не дека се нешто феноменални, но сигурно не заслужуваат да губат, ајде барем нерешено. Два пати влегоа во шеснаесетник на Милан и два гола дадоа. Башка и шансата на Поли... а и реално Милан имаше посед на топка, сега иницијативата беше малку бљутава, но да губат, па уште и со два гола не заслужија.

Катастрофа , да идам на местото на Констант ако не изиграм 19 пати подобро јас те , типчето појма нема како прв пат да игра фудбал претрчуват го како мало дете.

у второ нека флева кака на местото на бирса и нианг место силвестре и нека игра на се или ништо па шо го ебам ! 2-0 од парма да губеш бе еј цц

Гледајте сега измени Мунтари-Поли, Емануелсон-Бирса и Кака-Робињо :D

средниот ред се арно си беше напаѓавме цело време овие две шанси, два гола одбранава ни е за никаде..

Тоа ќе направи тардата гарант,единственото нешто што колку толку функционираше,средниот ред ќе го растури и мунтари ќе го стави

Да е друг тренер сега би ги играл Матри, Нијанг и Кака место Констант, Бирса и Силвестре, а Де Јонг би се вратил назад пред одбраната, а не да дупи да освежува среден ред со Мунтари. :D

Само Поли и Де Јонг моментално вредат во тимов, другото се на клоци.
Балотели е куртон, си направи 2 пати шанса и глуми пенал... ништо чудно црвен пак да добие.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom