Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
^
Да е само до Мунтари, но цела прва постава ни е исто рамниште на Мунтари :).

не ни е далеку тимов од на јувентус, ама немаме никаква организација, тренер, дисциплина, во јуве баш е се спротивно, имаат многу дисциплина и тренер со афторитет, за разлика од нашиот, во нивниот тим никој не се праи ѕвезда сите играчи се на исто рамниште, затоа и имаат резултати.... кога ке дојде еден таков тренер и ке ја среди ситуацијата во тимот, недисциплината, и кога ќе стекне афторитет како конте што има во јуве ке си дојдат резултатите самите.... гласам за пипо инзаги или френк рајкарт... мислам дека многу од вас ќе се сложат со мене со ваа филозофија... еве уште еден пример ќе наведам, РОМА , со тоти ја има потребната дисциплина, он е бог таму и е човек што ја држи рома на нозе, исто како конте со јуве... ни фали таков афторитет.... поздрав кајганџии
да напоменам, и јас сакам да дојде гвардиола , венгер, мурињо ама реални опции набројав..

6.00 коеф ни даваат за со Јувентус :pos:
Probable line-up vs. Juventus (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Zapata, Mexes, Urby; Poli, De Jong, Muntari; Montolivo; Matri, Robinho.

Ако мислите дека е голе:icon_lol:м коењфициентот ,играјте ја двојка бе брат

@RossoneriBlog: Milan have already made an offer for Javier Pastore (mediaset).
--- надополнето: 5 октомври 2013 во 19:13 ---
Sky Sport ‏@SkySport
Pastore rossonero? Milan e Liverpool in pressing sul Psg http://dlvr.it/447m5Y #calciomercato

bas-me-zabole.gif

19 Октомври - Бонера, Силвестре тандемот се враќа да помогне во одбраната :icon_lol: Де Шиљо и Бирса
22 Октомври - Кака

19 Октомври - Бонера, Силвестре тандемот се враќа да помогне во одбраната :icon_lol: Де Шиљо и Бирса
22 Октомври - Кака

баш на мојот роденден ли најдоа да се враќаат Бонера и Силвестре, ова нешто како роденденски поклон.

кака дрвото нека не се враќа ич, само ќе го упропасти сапонара шо ќе го седне на клупа... таман овој се опорави сеа за некое коло ќе почне и да игра ...

не фала за кака, и така е без пари доен дајте го таму на галакси, коа е глуп коа не се труди да врати форма да игра на светско, чим тоа не му е мотивација.. тогаш...

кака дрвото нека не се враќа ич, само ќе го упропасти сапонара шо ќе го седне на клупа... таман овој се опорави сеа за некое коло ќе почне и да игра ...

не фала за кака, и така е без пари доен дајте го таму на галакси, коа е глуп коа не се труди да врати форма да игра на светско, чим тоа не му е мотивација.. тогаш...

Како ќе упропасти играч, за кој не ни знаеме какви таленти има, ако е толку јак, ќе си го седне Кака на клупа, како што Кака на времето го седна Руи Коста, доста со глупости пишување.

Abiati, Abate, Mexes, Zapata, Constant, Nocerino, de Jong, Muntari, Montolivo, Robinho, Matri;

Тешко ке бидее..:oops:

Се посра со Монтоливо напред подобро да го врати во средина, а не да ми ги става Ночерино и Мунтари до Де Јонг, па и пред Поли. И нека игра 4-3-3 со Нијанг десно крило.
Каде е Кристанте повреден или не сакаат да го играат?

Поли, Сапонара и Нијанг на клупа надевам се дека ќе добијат шанса. Исто на клупа ги има Емануелсон, Амелија, Габриел, Мастаљи и Закардо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom