Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
AC Milan comunica di aver ceduto le prestazioni sportive di Bakaye Traore' a titolo temporaneo al Kayseri Erciyesspor FC.
--- надополнето: 5 септември 2013 во 18:33 ---

Кака во последните 2 сезони во реал изигра 67 натпревари и повеќето се од клупа али па се доста наптревари...

You know what i mean....

Покрај Кака денеска почнал да тренира и Сапонара.

сапонара тренира веќе една недела, ама индивидуално, не со останатите, видов на некој клип шо беше објавен од милан channel

Иде зима а ние продадовме пола од дрвата :P :D

ич да не се секираш, ние со овој трупец си се грееме 6 години веќем и ќесе грееме уште 600

Daniele+Bonera+SSC+Napoli+v+AC+Milan+Serie+11gJauA4hapl.jpg
во милан нема зима !​

Џабе се радуваме, може пак да ни го вратат :icon_mrgr:
Kayseri Erciyesspor sign AC Milan midfielder Bakaye Traore on loan:icon_lol:

1157501_606274772756322_63460915_n.jpg а да му текне на мистерот дека треба да ја игра ваа формација, ама нема џабе е , ќе испадне џабе матри го купивме... воа е неш најјако шо може да се изведе, кој се сложува со мене?

де бе да му текне ако не вас да ве слуша дај пишете му на меил и што да игра сите експерти не чинел зошто го играл вој зошто тој како да вие повеќе ги знаете играчите од него ццц..

а и да, Робињо се ангажирал добро -8кг е за разлика од предходната сезона па ќе видиме што ќе покаже :)

А Поли ќе игра ли стандардно или од клупата ќе ја чека шансата?

Мене појќе ми се свиѓа 4-3-1-2 формацијата, и едвај чекам да видим Ел Шарави како ќе се снајде тамо..
А и таа формација е најдобра за Исус !!

А Поли ќе игра ли стандардно или од клупата ќе ја чека шансата?

Ако играат 4-3-1-2 би требало да добие шанса и у прв тим, али ќе ротира со Мунтари, пошто циганот му е еден од љубовниците на Алегри заедно со Бонера !! :icon_lol:

Ја би сакал наредна со Торино да излезат вака

Абиати​
Абате - Запата - Мексес - Де Шиљо​
Поли - Де Јонг - Монтоливо​
Исус​
Ел92 - Бало​

Мене појќе ми се свиѓа 4-3-1-2 формацијата, и едвај чекам да видим Ел Шарави како ќе се снајде тамо..

Најдобра формација за Исус а и за сите би била 4-1-3-1-1 или посликовито:

Матри​
Балотели​
Ел Шарави Кака Робињо​
Монтоливо​
Де Шиљо Мексес Запата Абате​
Абиати​
формација попозната и како "крст" формација, вака ќе игра и Матри миленичето на Алегри, Исус би играл на неговата најдобра позиција треквариста во срцето на крстот кај шо би имал најголема мотивација, а и че бидиме супер офанзивни со шо и Берлускони би бил задоволен па че намали со трошоците за курви со то го зема Љорис :D и алелуја имаме win-win ситуација за сите.

Ако играат 4-3-1-2 би требало да добие шанса и у прв тим, али ќе ротира со Мунтари, пошто циганот му е еден од љубовниците на Алегри заедно со Бонера !! :icon_lol:

Ја би сакал наредна со Торино да излезат вака

Абиати​
Абате - Запата - Мексес - Де Шиљо​
Поли - Де Јонг - Монтоливо​
Исус​
Ел92 - Бало​

де шиљо е повреден.... ке паузира подолго за жал

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom