Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Пички, ќе напраемо собиранка за првата утакмица на Исус ??
Со кого играмо, ваљда са некои слаби па да не им избаксузирамо !!
Дим6е и курајбер са пар и они свекако гледаат заедно, па да им ја разбиемо мие другиве романтиката и да им се стаемо на маса а ??

Пички, ќе напраемо собиранка за првата утакмица на Исус ??
Со кого играмо, ваљда са некои слаби па да не им избаксузирамо !!
Дим6е и курајбер са пар и они свекако гледаат заедно, па да им ја разбиемо мие другиве романтиката и да им се стаемо на маса а ??

Ja sum za na 22.09 doma igrame so napoli!!!! Naredno kolo igrame bezveze utakmica protiv torino na gosti(nema da e interesna). Plus na 14ti e pivolend (edo maajka nastapuva). Sto vikate za 22.09 da ja gledame so napoli?

Ja sum za na 22.09 doma igrame so napoli!!!! Naredno kolo igrame bezveze utakmica protiv torino na gosti(nema da e interesna). Plus na 14ti e pivolend (edo maajka nastapuva). Sto vikate za 22.09 da ja gledame so napoli?

Ako primate clenovi pomalce aktivni na forumov bi mozel i jas :D

Дајте бе на jamey jasta да му најдеме некоја, ваљда така нема да е накурчен толку на форум, се да му смета и се да му е црно. :)

Ako primate clenovi pomalce aktivni na forumov bi mozel i jas :D

Примамо бе не е проблем.
Мене не ми е проблем со Наполи, но реков да глеамо кој играмо со некој слаби, Наполи ќе не нагузи па ќе има смеење !!

И ќе треба да најдете некој кафиќ со Дримбокс !!

Значи збориме конкретно за такви случаеви не ми мешај Матри и Патри.

Хонда не вреди повеќе од 3-4 мил зашо има уште 4 месеци договор!

Сако/Љаич не вредат 20 затоа што имаа уште година дена од договорот а и затоа и Љаич си отиде за џабе и Рома не наседнаа на финтата ама Ливерпул има глуп менаџмент и тоа е докажано во повеќе наврати.

Да бе, се другите ни бараат многу, се не ни ги даваат играчите нам... секад такви муабеети. А кога видиш дадовме 12 милиони за една 29годишна мизерија од јувентус.
Тоа е тој медиумски спин со кој Галијани ни вели дека бараат/премногу или не ни ги даваат на нас, за да излезе еј не сме ние криви - они бараат премногу. Ај разбирам еднаш,двапати... ама 5 трансфери секое лето ни "бегаат" ради неколку милиони, што на крај испаѓа дека ги немаме.
Нека си кажат бе, немаме пари, неможеме да даваме пари на играчи....вака ни мажат очи. Тие да имаа и 1 милион ќе го вложеа, макар и на некој како траоре... а фактот што не вложија мене ми кажува друга работа.
Плус, каква циганарија станавме тоа е неверојатна работа. Ценкање до максимум.
Предмет на потсмев сме, и нормално дека кога ќе ти дојде сериозен клуб ќе понуди 15 милиони на нив ќе им го дадат, а не нас..клуб кој што до 5 за 12 ќе преговара макар и 0.5к да ни симнат!

Преска на пресот за кака, Галијани се оцерил, се насмеал ко меси да дошол у Милан, а не 31 годишен играч кој 2 години нема одиграно 20 утакмици.

AC Milan comunica di aver ceduto le prestazioni sportive di Bakaye Traore' a titolo temporaneo al Kayseri Erciyesspor FC.
--- надополнето: 5 септември 2013 во 18:33 ---
Да бе, се другите ни бараат многу, се не ни ги даваат играчите нам... секад такви муабеети. А кога видиш дадовме 12 милиони за една 29годишна мизерија од јувентус.
Тоа е тој медиумски спин со кој Галијани ни вели дека бараат/премногу или не ни ги даваат на нас, за да излезе еј не сме ние криви - они бараат премногу. Ај разбирам еднаш,двапати... ама 5 трансфери секое лето ни "бегаат" ради неколку милиони, што на крај испаѓа дека ги немаме.
Нека си кажат бе, немаме пари, неможеме да даваме пари на играчи....вака ни мажат очи. Тие да имаа и 1 милион ќе го вложеа, макар и на некој како траоре... а фактот што не вложија мене ми кажува друга работа.
Плус, каква циганарија станавме тоа е неверојатна работа. Ценкање до максимум.
Предмет на потсмев сме, и нормално дека кога ќе ти дојде сериозен клуб ќе понуди 15 милиони на нив ќе им го дадат, а не нас..клуб кој што до 5 за 12 ќе преговара макар и 0.5к да ни симнат!

Преска на пресот за кака, Галијани се оцерил, се насмеал ко меси да дошол у Милан, а не 31 годишен играч кој 2 години нема одиграно 20 утакмици.
Кака во последните 2 сезони во реал изигра 67 натпревари и повеќето се од клупа али па се доста наптревари...

шо многу ли е тоа? у германија се продаваат сите за 1 ден

Не споредувај Германија со Италија денеска, во Германија фудбалот се гледа како вo Италија што се јадат макароните :coffee:

п.с. отиде и траоре во кајсери, тргнал вечер ќе лета над Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom