Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
абе дај некој нека каже шо е работава со САПОНАРА нема ли никој некоја информација, гледам на news на Google нема ништо објавено за него .... ако некој нешто знае нека не извести

абе дај некој нека каже шо е работава со САПОНАРА нема ли никој некоја информација, гледам на news на Google нема ништо објавено за него .... ако некој нешто знае нека не извести

Овие шо имат инсајдерски информации можат да ти кажат :D

обомејанг веќе 2 цели сезони прикажува добри игри.. не е тоа од сега..
овоа не е плачење, овоа е жалење.. и кои се тие квалитетни во напад што ги имавме тоа време? како што рече te-ultra бориело и оливеира??
фала јасно дека е крај.. бидејќи никогаш не си свесен што имаш се додека не го изгубиш.. ама тоа е.. кога не си веруваме во нашите што ќе бараме од другите?
Што сеа се праиш и ти на тошо...Обемејанг добиваше шанса на подготовки неколку сезони...и знаеш што покажа? апсолутно ништо посебно..и како да му дадат шанса ?
Да останеше во Милан никогаш немаше да го достигне тој потенцијал што го има....пошо не е Исто да играш за Милан..и за ST Etiene... Така да незнам зашто безпотребно замарање со тоа и трескање од земја

Alo be idioti! Edno zensko u fan klubot imame i vie ko seljaci se ponasate. Mislete malce, sigurno ima drugarki devojcevo (i toa jaki) ... Pa utre valjda kje se dogovara titula da se slavi, sobiranka kje se prai negde, kje bide posle martincee daj donesi nekoja drugarka, da ne bideme se pendrek do pendrek.Togas da ve vidam sto kje praite.
Martinke gajle ti e shto zborat ovie od lgbt zaednicata na fan klubot, ocigledno gi ima epten stom se ponasaat vaka kon zensko fan na milan. :D :D
I respekt kon edinstveniot prav fan na milan u mkd od zenskiot pol(shto go znam), retkost e da se najde devojce sto tolku se zamara,interesira, debatira na tema fudbal, a posebno za milan (tim u kojsto nema lepotani sve se crni ko katran, za razlika od real,barca,united,chelsea timovi za koi "navivaat" povekjevo od zenskite).

Za muabetot so aubameyang ne bi rekol deka si u pravo martina, sekad se postavuvaat tie sto bi bilo prasanja, i normalno na sekogo mu e glupo da glea mladinec na milan kako gazi u drug klub. Pozdrav, i opametete se malce be! Ne da go mavate edinstvenoto devojce na fan klubov, i da nosite so sebe dra4evski ili 4entovski mentalitet ;)

AC Milan want to add a striker to their squad before the end of August and are mulling over a move for Claudio Pizarro, who is presently with Bayern Munich.

Alo be idioti! Edno zensko u fan klubot imame i vie ko seljaci se ponasate. Mislete malce, sigurno ima drugarki devojcevo (i toa jaki) ... Pa utre valjda kje se dogovara titula da se slavi, sobiranka kje se prai negde, kje bide posle martincee daj donesi nekoja drugarka, da ne bideme se pendrek do pendrek.Togas da ve vidam sto kje praite.
Martinke gajle ti e shto zborat ovie od lgbt zaednicata na fan klubot, ocigledno gi ima epten stom se ponasaat vaka kon zensko fan na milan. :D :D
I respekt kon edinstveniot prav fan na milan u mkd od zenskiot pol(shto go znam), retkost e da se najde devojce sto tolku se zamara,interesira, debatira na tema fudbal, a posebno za milan (tim u kojsto nema lepotani sve se crni ko katran, za razlika od real,barca,united,chelsea timovi za koi "navivaat" povekjevo od zenskite).

Za muabetot so aubameyang ne bi rekol deka si u pravo martina, sekad se postavuvaat tie sto bi bilo prasanja, i normalno na sekogo mu e glupo da glea mladinec na milan kako gazi u drug klub. Pozdrav, i opametete se malce be! Ne da go mavate edinstvenoto devojce na fan klubov, i da nosite so sebe dra4evski ili 4entovski mentalitet ;)

благодариме за поддршката :)
нема врска тоа што сум женско, познавам уште многу како мене.. за мене е доста да се интересирам за тоа што уживам да го гледам и секако играм.. добро, знам дека логиката и мислењата не ми се исти ко на другите, но тоа е тоа што ја го гледам :icon_mrgr:
што се однесува за обомејанг, знам дека претерав, тоа повеќе беше моментален излив на чувства.. како што рече, глупо е да гледаш некој што предводи друг тим наместо тимот за кој навиваш, ама тоа е сега.. барем ќе го гледаме таму и ќе се радуваме оти бил наше дете :)
--- надополнето: 11 август 2013 во 17:00 ---
п.с баерн не одбиле за пизаро.. што е статистички гледано добра работа со оглед на тоа дека има 34 год :D на крај останува макси (кој барем изгледа како разумно решение за поддршка на бало) или па поразумно од бориело :D

282944_503661086384267_289273874_n.jpg

ja go be :D

Штама, тишина, незаинтересираност.... Ете тоа е сега засега... стварно се неточни овие на 28ми ќе им текне да купуваат, а тогаш што ќе биде на располагање тоа ќе може да се купи, нема кој сакаш ти.
Одбраната ни е супер(нема боље), клупата ни е за да го :drk: еднаш. Треквартиста само еден господ знае од кај ќе најдеме.
Милан можеби има компетентен тим за 3то место, реално... (за титула искрено не ни размислувам наредна сезона доколку тимот ни остане ваков). Ама за повеќе треба одбраната да се среди и треквартиста да се земе под итно. Ама до првото изглеа нема ни на сон да дојде. Запата за претседател бе!
Досега ова лето не земавме некој играч што сериозно може да се наметне на првиот тим, т.е што ќе биде првотимец(Поли можда, али повеќе е земен ко замена за монтоливо).

Поaрно да не не купат ништо отколку да земат некоја будала како Кучка или оној од Атланта само за да се кажи дека купиле нешто. :D
Има шпекулации ти не си читал ете најново е Сако од ПСЖ :icon_lol:
Ако медиумите не објавуваат не значи дека нашите спијат.
За Балотели се се реши за 3 дена без никакво замарање и шпекулации како за Хонда и Љјаич.
Поли не е земен за замена на Монтоливо туку за Фламини.
Цела сезона ќе игра прв тим со Монтоливо и Де Јонг и моментално нема подобар играч кој ќе му го земи местото. :pipi:

Штама, тишина, незаинтересираност.... Ете тоа е сега засега... стварно се неточни овие на 28ми ќе им текне да купуваат, а тогаш што ќе биде на располагање тоа ќе може да се купи, нема кој сакаш ти.
Одбраната ни е супер(нема боље), клупата ни е за да го :drk: еднаш. Треквартиста само еден господ знае од кај ќе најдеме.
Милан можеби има компетентен тим за 3то место, реално... (за титула искрено не ни размислувам наредна сезона доколку тимот ни остане ваков). Ама за повеќе треба одбраната да се среди и треквартиста да се земе под итно. Ама до првото изглеа нема ни на сон да дојде. Запата за претседател бе!
Досега ова лето не земавме некој играч што сериозно може да се наметне на првиот тим, т.е што ќе биде првотимец(Поли можда, али повеќе е земен ко замена за монтоливо).
Чекај брат за трансфери...доколку се планира некој ќе се земе после квалификации ЛШ...не е исто да играме и да не играме ЛШ...тоа се чека..а за некој трансфер ќе има до крај...само каков се зависи од тоа како ќе поминеме со ПСВ

на Балотели му е роденден..... Господ еден знае само што журка ќе биде тоа вечер, може чак и повреда да заработи :icon_lol:

Чекај брат за трансфери...доколку се планира некој ќе се земе после квалификации ЛШ...не е исто да играме и да не играме ЛШ...тоа се чека..а за некој трансфер ќе има до крај...само каков се зависи од тоа како ќе поминеме со ПСВ

Duri da se smestat u noviot stan i da kazat zdravo na novite soigraci kje pominat 5 kola, a za takticko voigruvanje kje trebaat sigurno 8 kola. A vklopuvanjeto na novite igraci moze da ni donese nestabilna igra(pretpostavka e ova, barem dur se uigraat). Novite igraci si baraat vreme, posvetenost. Ipak i oni se luge, nemoze da oocekues prvpat se gledaat i da igraat kako 10 godini da se poznavaat. Zboram za eventualni igraci, ne takvi kako ibra ili baloteli koi celiot tim raboti za niv, a oni se megu najdobrite napagaci u svet. Takvi likovi odma se prilagoduvaar, plus shto prethodno imaa igrano u inter/juve.
A likovi od tipot na honda dur da se pronajdat u nova nepoznata sredina baraat vreme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom