Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Браво за вчера стварно,Да се потсетеме дека Запата Монтоливо,Балотели беа повредени и од скоро се приклучија на тимот,за Силвестре да не праеме муабет после 1 година игра утакмица и стапнува на терен,според мене солиден штопер,сеа само да и се врате на тренинзите ке има да го направат звер,за Антонини лек има.А тој лек се вика Бешикташ дај им го поклон деф.Емануелсон,да го прашаш ке рече ја играм крило,Челзи во напад он стое на центар овие гол ни дават Антонини играчот му ја влече топката 30 метри ни прекин ни да се потруде да го стаса ништо.Емануелсон па го остави Де Брујн сам.Значи ке треба малку да се поработе повеке со него за позиционирањето.Абијати толку си може човекот иако мислам дека првиот гол,требаше да ја фане таа топка до ногата му помина

што сега силвестре?? :D ајде бе.. човекот не направи никоја фатална грешка со која би не отепале челзи..
ја очекував петарда.. овоа е премија :pos:
ќе го биде ајде.. кај него барем има надеж, кога веќе бонера (а па за антонини да не зборувам) е изгубен случај :вонзем::icon_lol:
п.с штом уште одма од комшиите се плашат да не се случи истото со сидорф и пирло.. тогаш мирна глава :)

969243_665297253497779_1081080606_n.jpg

листа на слободни играчи од др сезона.. :)
алдер и видиќ!

Milan-Honda deal enters final stages, claims agent
AC Milan could sign Keisuke Honda from CSKA Moscow by the end of the week, according to his agent and brother Hiroyuki.
ПЛУС:
Kevin-Prince Boateng hints at Bundesliga return
Boateng, whose deal with the San Siro outfit expires in June 2015, has suggested he could imagine returning to Germany's top flight in the future, and that he still keeps in regular contact with Klop
"Bundesliga is always interesting to me," he told Eurosport.

ќе знаеш за што се прави муабет ако си го следел во изминатата сезона, љаич за нианг е вансериски, а момчето ќе си го среди карактерот во милан
Љаич за Нианг вансериски? Искрено не сум го следел, само милан го следам, итоа секој натпревар лани. Според мене Нианг има огромен потенцијал, прашање е како ќе се искористи.
За Љаич, мислам дека ќе се пишуваше поинаку и пред се повеќе да беше вонсериски за Нианг. А дека е подокажан секако,па 21 e. Ние имаме 18год талент со според мене уште поголем простор за напредок. И прашање е сега зошто да го бркаш овој, кога веќе го имаме Нианг.
А давање на позајмица е меч со 2 острици, може ќе се ослободи, може ќе се разочара.
Ако се превоспита косоваров, ама комплетно(тешко), онда супер.
како и да е, времето ќе покаже :)

Што се случува со Сапонара овие ретардираните фан клубови на фб објавија дека има тешка повреда. Засега не се знае колку време ќе биде надвор од терените но може да отсуствува дури и неколку месеци.
Наводно тоа било една од главните причини што сакат да ги доведат Љајич и Хонда.

А пред тоа имаше изјава
Saponara still isn't fully fit, so he won't play in any of the pre-season matches. His Milan debut could potentially be in the CL play-offs.

адел тарабт фати куферите и во фулам :pos: ај сега среќно, па може и ќе му помогнат да заигра за реал и барса некогаш.. исто како што касано ќе види некој европски куп сега :pos:
п.с комшијата николај михајлов во хелас верона.. си имаше добри моменти човекот.. сега моментално е на ниво на амелија, а може и полош.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom