Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
факинг мамба

Бонера е легенда на тимот. Секој гостин мора да се слика со него. :pipi:

Дали има некој линк за денешниот меч на Милан ?

Edinstveno nesto sto ostana za mala suma. Podobro on otkolku Astori

Огбона, Астори и Ранокија е тројката која се врти за трансфери помеѓу поамбициозните клубови во Италија. Јуве беше заинтересиран за Ранкија и Огбона (на крај си го земаа), Наполи и Милан беа заинтересирани за сите троица. Од сите овие Ранокија е најскап. :)

Кого и да го земат ќе биде коцкање, никој не е сигурно решение, Огбона ќе игра во среден тим, со добри дефанзивци, па има најголема предност. Како што и Бонучи напредуваше токму поради тие причини повеќе од Ранокија.

Ја пишав, дека од сите овие најмногу талент сум видел во Ранокија (повеќе и од Бонучи). Моментално најдобар е Бонучи, а другите троица имаа лоша сезона.

Читав дека ги одбил Наполи и Зенит, што значело дека демек имал договор со Милан. Ова би било типичен трансфер за Милан. Секогаш Галијани правел вакви трансфери. Можеби со Ночерино и со доплата околу пет милиони, нешто како лани со Касано-Пацини.

И Алансо се спомнува нешто, исто како и минатото лето. И неговото доаѓање би било класичен Галијани потег, само не знам со плата како ќе се договорат. Не би ме изненадило на крај на преодниот рок, доколку Милан се пласира во ЛШ да го доведат.

Каков живот има овој Бонера еј... Мислам дека најубав живот води од сите играчи на Милан. Си густира во Милан стотина години, собра трофејчиња за на Википедија листана да е полна, никој од него не очекува премногу па не се ни разочаруваат, другарче е со Коби, сигурно има бесплатен секс со многу јаки жени, го прошета светов и нема стадион на кој нема седнато на клупа, биден е поддршка на најаките дефанзивни играчи во светот. Гранде Бонера... ако Иван Исцелител беше фудбалер, ќе беше Бонера.

Od taa generacija Astori, Bonuci, Ranokija, Boceti, ja mislev ovoj zadnjiov deka e najak, ama epten se usra sto otide u Rubin, sea neznam kaj e...

Ranokija bi go zemal so dvete race, uste e relativno mlad za defanzivec, moze da napreduva, a i mu pomaga faktot deka sto doslo kaj nas od Inter procvetalo...
Samo ako e za nocerino, ako go baraat Princot ne sum za, pak mislam deka za bacito ima mesto u timov, ako go vrati Alegri ponazad da igra pokraj Montolivo i De Jong... e ako doadza Alonso ko sto pisa nekoj pogore, ondak neka go davaat Boa slobodno...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom