Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Овие бетер од Панче од кај ги вадат овие глупости :eek:

SKY ITALIA: Christian Eriksen dogovorio je sve sa AC Milanom, u narednih nekoliko dana trebao bi potpisati četverogodišnji ugovor!

Не и се верува толку да го плаќаат сигурно има и некои бонуси со кој ќе дојде до 2-2.5 по сезона.
Сантос изјавија дека немаат толку пари за да му ја дадат таа плата што ја бара, а сега кај нас ќе зема 1 мил.
Ова е големо намалување не знам кој фудбалер би прифатил ваков договор.

santos - poim za eden kup glupi lugje koi sakaa da si igraat majtap isto kako parma, pa na kraj ostanaa so prazni race :)
1 - go prodadoa neymar vo barsa za 50 mil. + od rafael vo napoli fatija 4,5 mil. => se oslobodija od 600 000 funti plata mesecno koi odea samo za neymar... i pa oni "ne mozele" da si go dozvolat robinho..
2 - em go izgubija neymar, em ne go donesoa ni robinho - e sega napagjac ke im igra baba roga :tapp:
epa se se vrakja, se se plakja :)

Не и се верува толку да го плаќаат сигурно има и некои бонуси со кој ќе дојде до 2-2.5 по сезона.
Сантос изјавија дека немаат толку пари за да му ја дадат таа плата што ја бара, а сега кај нас ќе зема 1 мил.
Ова е големо намалување не знам кој фудбалер би прифатил ваков договор.

EDIT: The 3-3.5m that Robinho will earn is per season. He used to earn €4m per season.
Сепак грешка од @Milanello на твитер :)

Robinho's annual salary is now €2m + bonuses
Тие бонусите од седење на клупа ли ќе ги му дадат :icon_mrgr:

Договорот на Ериксен е до 2014 а ете зошто нашите тргнале по него како замена за Боатенг :icon_lol:

И пак немаме пари :icon_mrgr:
b977b83a-de27-4221-bd10-af54ea1c1777.png

1001695_580517155332084_233327832_n.jpg

Според Скај Спорт овие се на трансфер листа и нивната цена, од овие зимаме 42 милиони евра севкупно, а со тие 42 милиони евра може да се доведат Ериксен, Хонда и Лјаич. Али на кој да ги продадеме овие..

Torino, conferme su Amelia: pista calda

Gabriel a MC: "Il mio sogno è diventare il portiere titolare del Milan, qui sono migliorato tanto tecnicamente.

finally! :)
--- надополнето: 19 јули 2013 во 22:59 ---
1001695_580517155332084_233327832_n.jpg

Според Скај Спорт овие се на трансфер листа и нивната цена, од овие зимаме 42 милиони евра севкупно, а со тие 42 милиони евра може да се доведат Ериксен, Хонда и Лјаич. Али на кој да ги продадеме овие..

па и не дека ди марцио не пресметал добро ама како што се знае од оду и страсер нема ни денар да се земе... и двајцата кај и да одат ќе одат на позајмица или ко-сопственост (а некој да плати толку за ко тешко).. сите знаеме дека од продажбата на ѕакардо и антонини нема ниш (исто како тоа што бонера некогаш ќе си оди) иако не би имала ниш против да го дочекам и тој ден.. едино амелија е најсигурен за одење ама и од него нема пари да се видат оти човекот сака да го раскине дог.. се на се, ужас..
--- надополнето: 19 јули 2013 во 23:26 ---
Click here to support Buy a Player For AC Milan by AC MILAN FANS
хахахах ајде да донираме :pos::facepalm:

Maco, recu ma na Kurajber da ti kaze Dim6e kakov gz drzi, on znae toa, plus obravcinja ima poubavi od Ljaic ... :icon_lol:

Inace Inter se otarasi od gadniot, svaka im cast, cekor napred, samo prasanje e zutiov dal ce im ulozuva ko rusite i arapite...

I Napoli go zele Damiao za 25 milioni, a nie se cenkame za Honda za 1 milion eban...

Sve ubai vesti da mu ebem :icon_lol:

Maco, recu ma na Kurajber da ti kaze Dim6e kakov gz drzi, on znae toa, plus obravcinja ima poubavi od Ljaic ... :icon_lol:
хахах догов :D
п.с не онака тоа дојде од љајиќ.. а иначе од женска гледана стр се знае кој е најдобар во тоа :D
2u8e4va.jpg

tumblr_m97vpvoLA01r15v2do1_500.jpg

ауу.. па чекај.. виe сте машки :D вие може да си гледате полу-голи женски облечени во дрес на милан, ние а ние затоа ќе уживаме во овоа погоре :icon_lol:

Понудиле 3.5 мил за Хонда овие ЦСКА изгледа сакаат да им замине без пари. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom