Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
На раце ќе го донесам,само нека се врати.
Milan: if part of El Shaarawy back Thiago Silva?
June 12 at 22:00
The interesting hypothesis is revived by "Sportmediaset" according to which, in the event that El Shaarawy were sold, the amount received (ie the 40 million required for the Pharaoh) could be used to report Thiago Silva in the Rossoneri. In Milan, no one has forgotten the Brazilian defender and the player, has repeatedly said that one day he would return. Here, that day might be closer than you might think ...

Moже да се искористат да го вратат ама може и не. ;)

Juventus, bloccato Vasco Regini: strategia con il Sassuolo, i dettagli
ее браво... ние додека чекаме овие зебриве си го џапнаа :facepalm: со среќа нека му е позебрувањето и уништувањето :)
--- надополнето: 12 јуни 2013 во 23:49 ---
На раце ќе го донесам,само нека се врати.
Milan: if part of El Shaarawy back Thiago Silva?
June 12 at 22:00
The interesting hypothesis is revived by "Sportmediaset" according to which, in the event that El Shaarawy were sold, the amount received (ie the 40 million required for the Pharaoh) could be used to report Thiago Silva in the Rossoneri. In Milan, no one has forgotten the Brazilian defender and the player, has repeatedly said that one day he would return. Here, that day might be closer than you might think ...

дај боже али мене овоа ми се чини како прикривање на вина со уште повеќе лаги... како божемски сега "ниш страшно ако си отиде ел ша, еве силва ќе ни се врати".. на крај ни силва ќе дојде ни никој.. :unsure:

Цело време има неш шпекулации ама нез заш ниш немаат купено до сеа ама веќе претеруваат и као сеа божемски Силва ќе го донеле

Нез заш само не лажат

Poozzzzzzz

Потпиша Реџини за Јувентус?

го осигурале неговиот потпис.. само што после право ќе им го дале на саусоло - новиве во серија а.. и баш ќе заигра како што саламон можеби и ќе игра во сампдорија некогаш.. :D

Добар бек е Реџини баш се надеваше,ако дојде он викам антонини ке лета али изгл ке го задржат.Саломон преска ја гледав реприза утакмицата за Полска шо ја играше против Молдовија.Солидно изигра само гледа се дека му требат утакмици.Е сеа Алегри ја заебава работата место да ги форсират оваа бар полусезона,Вергара и Саламон како замена за Запата и Мексес,он ке го форсира Бонера легендата на клубо и ништо чудо Саламон да падне у некој договор.Дај боже да и се даде шанса на тие 2 ца млади,а Бонера да си остане за недај боже :)

1011186_524660944255236_1129318930_n.jpg

:cool::cool::cool:

40 милиона и да го нема

и за 140 не го давам.. што и да го продадат, да не ќе купат некој си тие пари??
45 од шева, 65 од кака, 60 од ибра и силва и ете гледам дури играчиве што ги купија со тие пари се тепаат кој да игра :pos: се е џабе тоа они дека ќе го врателе силва со тие 40 мил..
ако се продаде ел ша ние сме па во загуба - ем ќе изгубиме играч ем нема да биде заменет (достојно)..

Сите 40 милиона нема да ги потрошат ама ако си оде Ел Шарави сигурен сам дека Тевез ке дојде и најмалку уште 2 играчи така да од тие 40 милиона 15 ке си ставе во џеп берлускони другите сиг ке ги даде за клубот.За минатото не гледај со тие пари од Ибра и Силва знаеме сите шо се случи подмирува си го долго од 500 милиона шо го имаше.Друго шо ме радува е тоа шо барбара беше изјавила дека клубо е во + и дека нема да зависе више од берлускони

Цело време има неш шпекулации ама нез заш ниш немаат купено до сеа ама веќе претеруваат и као сеа божемски Силва ќе го донеле

Нез заш само не лажат

Poozzzzzzz
:pos:

40 милиона и да го нема

e shto be stole neli bese on stubot na noviot proekt? neli bese on toj koj ke go predvodi noviot milan?
Na mnogu luge tuka im se smeni mislenjeto so 3-4 shpekulacii koi se proizvod od kujnata na berluskoni kako alibi za pretstojnoto loso leto sto milan kje go ima na transfer pazarot. Dovolni bea 3-4 spekulacii za zaminuvanje na el sharaawy da se raznisa se ona sto se zboruvase 50 strani unazad. Cekajte malce, vremeto ni ukazuva na nesto drugo.

2007ma "nov milan" - nisto ne se kupi, ogromna greska zimajki gi u predvid finansiskite moznosti i prosecnata starost na timot.
2009ta pak "nov milan" - se prodade kaka
2011ta opet isto scenario najavuvanje na revolucija i nov milan - prodazba na silva, ibra i nivno NEADEKVATNO ZAMENUVANJE.
zaboravate deka gazda ni e najkontroverzen politicar(nesto kako branko u mkd) u evropa posle vtorata svetska vojna. Mnogu vesto znae da manipulira so javnosta i da ne otkriva nisto konkretno so izjavite, za na kraj da ni vetuva se i sesto i da ostaneme so kurot u race.
Ne vikam deka sharaawy ke bide prodaden, niti pak deka kje nema nekoe podnovuvanje u tim(kolku ke bide kvalitetno e znak prasalnik) ama ako nesto nauciv ovie posledni 5-6 godini od berlusconi i galiani e deka NE TREBA DA IM SE VERUVA ni 1%. pocnete da go primenuvate toa. najseriozno. FORZA MILAN!

e shto be stole neli bese on stubot na noviot proekt? neli bese on toj koj ke go predvodi noviot milan?
Na mnogu luge tuka im se smeni mislenjeto so 3-4 shpekulacii koi se proizvod od kujnata na berluskoni kako alibi za pretstojnoto loso leto sto milan kje go ima na transfer pazarot. Dovolni bea 3-4 spekulacii za zaminuvanje na el sharaawy da se raznisa se ona sto se zboruvase 50 strani unazad. Cekajte malce, vremeto ni ukazuva na nesto drugo.

2007ma "nov milan" - nisto ne se kupi, ogromna greska zimajki gi u predvid finansiskite moznosti i prosecnata starost na timot.
2009ta pak "nov milan" - se prodade kaka
2011ta opet isto scenario najavuvanje na revolucija i nov milan - prodazba na silva, ibra i nivno NEADEKVATNO ZAMENUVANJE.
zaboravate deka gazda ni e najkontroverzen politicar(nesto kako branko u mkd) u evropa posle vtorata svetska vojna. Mnogu vesto znae da manipulira so javnosta i da ne otkriva nisto konkretno so izjavite, za na kraj da ni vetuva se i sesto i da ostaneme so kurot u race.
Ne vikam deka sharaawy ke bide prodaden, niti pak deka kje nema nekoe podnovuvanje u tim(kolku ke bide kvalitetno e znak prasalnik) ama ako nesto nauciv ovie posledni 5-6 godini od berlusconi i galiani e deka NE TREBA DA IM SE VERUVA ni 1%. pocnete da go primenuvate toa. najseriozno. FORZA MILAN!
Поштено ти да си на нивно место нема ли да прифатеш понуда од 40 милиони евра од играч кој само една сезона одигра на високо ниво.Мое мислење ке ти кажам ја го поштувам Ел Шарави млад 20 годишен али како шо гледам и он има доста повреди и тоа со коленото шо е нешто најлошо да имаш повреда на колено,имам играно фудбал и знам како одат тие работи со повреди,една операција на колено одмараш минимум 5 до 6 месеци така да после тие 40 милиона можат да се сонуват.Знам дека газдата ни е копиле тешко и дека ке сака тој све да даде за курви.Али со тие 40 милиона ако се вложат у клубо Серија А е наша и лига на шампиони можеме да стигнеме далеку.

Не се само шпекулации,Галијани сам изјавува дека Шарави за вистинска сума може да си оди.

И како да не им се смени мислењето на луѓето кога секое лето не дупат,де со мистер иксови,де со проекти,де со не си оди Силва........

Не се фиксирајте за тоа 40 мил.
25 плус Тевез Галијани со нога ќе потпише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom