Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
jorginho е договорен уште пред некој месец...работата беше само дали верона ќе има промоција во серија А или ќе остане во серија б...да беше во серија Б жоргињо ќе беше уште сега милан...ама пошо обезбедија промоција ќе остане уште една сезона....

aa da za 3.5 милиона па добро е реално сега за сега берлускони си стое на зборо за реновирање и нов милан до сеа не се купувало овака млади играчи како сеа шо ке ги имаме габриел де шилјо ел шарави сапонара нианг саломон вергара жоржињо плус фосати кармона петагна кристанте браво
--- надополнето: 31 мај 2013 во 02:53 ---
http://www.youtube.com/watch?v=zDC_xV-BUdY
замена за пацини :D миколи и ди натале ме импресионираат ств се зверови

BLibp-2CQAInHgM.jpg:large

Ќе му дае отказ у некоја рупетина од ресторан:pos::pos:

Кафанава..........знаеш дека во позадина иде Муарем Сербезовски со Растајемо се ми.

Немаше уште 1 година од договорот тогаш Сахин?
Имаше им се врати бумерангот на Дортмунд несакаа една година пред тоа за убава сума да го продадат па после го дадоа за 10 м..

http://www.calciomercato.com/mercat...oli-si-parla-anche-di-zaza-regini-e-bi-239414 Milan-Sampdoria: Poli, Zaza and ... Biabiany
ајде бе.. ако не да ја купиме и цела сампдорија, не е тоа проблем :facepalm:
само за поли е скоро сигурно...плус добива право во наредна година да го земеме Обианг...со поли и обианг добиваме двајца од најперспективните играчи од среден ред во италија... така да и не е лошо што земаме играчи до самдорија...

^
И Quintero е доста добар играч. Порто понудиле 10 мил за него. Се поврзува и со Џенова па ако иде таму знае се што следува.... :pipi:
AC Milan could insert on loan midfielder Marco Fossati in a deal to sign Sampdoria midfielder Andrea Poli
За ова дете пред 3 години им платиле 7 мил на комшиките за да игра во примавера. o_O

Milan Glorie: 1. Rossi; 17. Simic, 6. Baresi, 4. Kaladze (cap.), 3. Maldini; 44. Oddo, 16. Flamini, 21. Giunti, 27. Serginho; 9. Inzaghi, 7. Shevchenko.
A disposizione: 12. Fiori, 10. Boban, 11. Massaro, 13. Ba, 18. Carbone, 19. Favalli, 24. Eranio, 25. Roque Junior, 26. Pancaro, 29. Vierchowod, 34. Umit Davala.

Kaladze Friends: 1. Shovkovskyi; 2. Vashchuk, 5. F. Cannavaro, 3. Grosso; 55. Couto, 17. Kobiashvili, 18. Iashvili, 20. Mujiri; 30. Demetradze, 9. Toni, 11. Arveladze.

Имаше им се врати бумерангот на Дортмунд несакаа една година пред тоа за убава сума да го продадат па после го дадоа за 10 м..

Па Фурца брате, не знам баш колку им се врати као бумеранг... :)
Ако цениме според прикажаното, Сахин никого не убеди дека вреди појше од 10 милиони. И Реал и Ливерпул лесно се откажаа од него. Годинава во Дортмунд не е првотимец, па не знам баш дали тие 10 милиони за Сахин кои ги добија им беа малку, недоволни и непропорционални со неговиот квалитет.

Абе што бара ФЛАМИНИ во MILAN GLORIE БЕ?!?! :eek::eek:

Ќе се убијам :pos::pos:

Milan Glorie: Oddo, Flamini :pos: :icon_lol:
Еден ден и Бонера ќе биде на оваа листа , ќе има посебно место помеѓу легендите. Кога ќе се пензионира ќе играат неговите пријатели Амелија, Aбате, Антонини, Јепес, Амброзини, Траоре,...
:icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom