Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
BLibp-2CQAInHgM.jpg:large

Ќе му дае отказ у некоја рупетина од ресторан:pos::pos:

Мусака јадат изгледа :icon_lol:

пс “Го молам присутниот џган (Дим4е) да не ме става во уста’’ Батко Доктор.

сега па нов состанок со берло во понеделник... :facepalm:
tumblr_lvca1nmCEE1r3tnkq.gif

рома божемски се откажала од алегри, сега бара алтернативи.. но тоа не е се - леонардо сега не може да биде тренер оти е казнет на 9 месеца од извршуавње на било која должност.. очекувајте сега псж да загризе за алегри.. :facepalm:

martina22acm
Зафркни Јутуб Мартинче ,сите играчи се јаки таму.. Таму Милан изгуби многу со ставањето на Леонардо да ни биде тренер,тоа мора да се спомне,кога беше скаут..
Овој Черчи не ми се допаѓа мене искрено.. Боље да се проба некако да се донесе Ројс,многу надежно крило е и додека не му е скокната цената ептен! А и на лето би сакал да го видам Сантон ваму,знае како жабаркото и плус може да ротира како Шиљо.. :)

да бе стварно ројс живо џабе ,пошто зашто го даваат , може и директна замена со антонини и таиво :pos:.

да бе стварно ројс живо џабе ,пошто зашто го даваат , може и директна замена со антонини и таиво :pos:.
После Геце нема никаква логика за Ројс да го напушти Дортмунд а да не забораиме дека сеа цената на Ројс е приближно колку онаа што Баерн ја плати за Геце а може и поеќе ама ај...

i so bide sea so se dogovorija

што би рекле.. how yes no :pipi:
во понеделник "последна" средба, сега со берло..
--- надополнето: 31 мај 2013 во 00:20 ---
погодете од прва на кој му е денеска роденден??? :vozbud::vozbud: :pos:

оооооооо ај да видеме
--- надополнето: 31 мај 2013 во 01:14 ---
jorginho потпиша или е само шпекулации демек ке се доведе

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom