Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Ако не сакате да го гледате Нијанг гледајте ги Фламини и Боатенг они везат на терен. :D

ПАЦОООООООООООООООООООООООООООООООО!!!!!!!!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Каков таков, гол е.

Едит: Каков гол, 2:0 за Милан. ПАЦИНИ! 5 голови во 2 натпревари против Болоња.

Paco 10/18 :)
Konstant -konecno dobar lev bek posle 4 godini ...
Flamini-:гомце: ; El Sharawy -nema sreka coekot.....KAKA mnogu dobro ke ni dojde,nemame zasega igrac koj seriozno bi probil protivnicka odbrana.. Ostanuva da se nadevame ovie ostanati 10 dena za 1-2 novi igraci,3-to mesto mislam so poveke sreka ne e tolku daleku...Lazio ke padne koga togas...

Пацоооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Гледав Милан наместо ракометот. Ќе горам во пеколот, ама натпревар не пропуштам па мајка јана нек е :D

Гледав Милан наместо ракометот. Ќе горам во пеколот, ама натпревар не пропуштам па мајка јана нек е :D

Не беше единствен :icon_mrgr:

Па незнам што беше помизерно,ракометот или фудбалот кој игравме :)

тоа шо видов добро игравме имавме посед и напаѓавме но мислев дека тешко ќе дадеме гол ама Пацини докажа дека ако има добри шанси ги реализира а и дека му лежи Болоња на која и даде 5 гола сезонава..Нијанг да има кој да го смени и секако да се врати Де Јонг или Амбро за Фламини би било добро..конечно му текна дека Боатенг не е за полушпиц и добро игра на оваа позиција последниве утакмици.Одбранава добро делуваше додека гледав Запата е добар мислам дека треба да игра при овие играчи он заедно со Мексес.Констант беше арен добро е што може и Шиљо да игра таму додека Абате си е добар десно ако не го продадат шо не ми се верува..
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 17:26 ---

Супер натпревар, требаше појќе да примат ама имаа среќа у тоа гзот ги ваѓаше голманчето... ама како и да е важно тепавмо! Браво за Пацини, тој е тој напаѓач што треба да игра напред, а не прошло коло му нафрлаат на Бојан...

Пацо им објасни дека мајмунчето невоспитано нема потреба да се носи во тимов и да ствара ХАВУС.

Се што фали е Кака,и 2 асални во одбрана.......добро и еден MC.

Честитки.

Прво мора да ви признаам дека сте направиле добар избор што сте го гледале фудбалов пред ракометот.:icon_lol:Она што ни го направи Манасков денес ме изнервира повеќе од киксовите на Антонини и Бонера заедно.Абе во 2005г после финалето не збеснав до тој степен како што беше денес после промашениот зицер на Манасков.:tapp:

Второ: ете зошто реков дека никако не смее да се направи размена Поли-Пацини.Она што го направи Пацини за првиот гол и сега го гледам вториов е нешто што може да го направи само класичен шпиц.Стајте го Бојан или Робињо на местото на Пацо и дајте му 10 шанси да го направи истото јас гарантирам дека нема да биде ни блиску до она што го направи Пацини.

Трето: Не е можно секој голман да се разбранува против нас.До душа го гледав само првото полувреме ама она што го фати голманот во првите 45 мин. е сигурно ‘‘потешко‘‘ од она што го има фатено во целата кариера.Добро игравме и почнавме офанзивно од прва минута што мене ептем ми се свиѓа но фалеше оној завршен удар од нашите.На два пати ако не се лажам задоцни Шарави,а се друго извади тој нивниот голман...исто како овој Ебиветер од кај Германциве.

Четврто: Фала им на комшиите што не спасија од краставиот и што ни го дадоа Пацо.:D

Тоа треба да му се објасни на Робињо затоа што е платен најмногу а нема никаква корист од него.

Riccardo Montolivo was the most consistent Milan player of the match, with 23 balls recovered, and 62 completed passes.

Niang made 7 SUCCESSFUL CROSSES. All other Milan players made 5 successful crosses combined!

и ја глеав Милан, видов 3-0 за Германија, се ми беше јасно. :icon_lol:

Боатенг треба да се засрами од ова што го игра. Едвај чекам да дојде Кака и да си ја стави таа четката жалосна на клупа малку, да подразмисли до каде мисли вака да тера.
Не знам колку е лош оној Траоре, ама за Фламини сигурно е ректор по фудбал.
Нианг е мангупиште, мора да се форсира секогаш, повеќе се исплати он да игра,( и по ризик да направи по некоја грешка, која му личи на годините) него Робињо што на лето ќе си оди и Кркич што секако нема да го откупат. Дечконо пука од талент, да ти е ќеф да го гледаш.
Пацини откако не изреагира на триста шанси прво полувреме ( и ми го искина тикетот 1-1) , на крај даде гол, нема секогаш да има луксуз да игра утакмици со безброј шанси. Пипо беше таков ама Пипо имаше кој да го покрие кога имаше лош ден, мора да си ја подобри ефикасноста, не му вредат за кур 10 гола од кои 5 се против Болоња.
Абате денес изненади многу пријатно, баш добро одигра. Сепак Де Шиљо за мене е прв избор.
Кевин Консант е најголем факман во Сериа А, игра ко поулавен, прави некои слаломи, мислиш Бејл е.
Ел Шарави дал гол или не дал останува најдобар играч, цела игра на Милан е он, гол курац не би биле да не е он таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom