Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
19525_10151396554170469_205503251_n.jpg

што велите?

31056298.jpg

Повторно тргнале кон Адел Тарабт и нуделе 18м. евра за Балотели, Сити барал 28.

Само напаѓачи нека купуваат,одбрана што практично НЕМАМЕ не е проблем. ;)

како немаме бе Мексес,Јепес и Запата а и да ќе го заборавев Ачерби :vozbud: ќе видиш со Барса нема на голот да шутнат :)

Aбате, Де Шиљо, Антонини, Месбах, Дидац, Бонера, Констант, Запата, Јепес, Мексес, Ачерби

Најдобро смо покриени у одбрана :pos:

January 20th
City will let Balotelli go for €28m and are willing to be paid in 6 yearly installments.Galliani will talk to them next week
Milan will pay €3.5m for 50% of Salamon
Milan offered City €18m for Balotelli Last month. [Gds]
Milan will attempt to sign Taraabt [Gds]

January 19th
Milan have signed the22-year old goalkeeper, Umberto Previti who will now be sent on Loan to Pavia
Galliani said today that Getting Kaka to Milan is looking like a very tough task
Allegri said that the only negotiation open right now is for Kaka

De Sciglio won't be able to play today against Bologna: he has got the flu. Abate will be the right fullback.
:facepalm:
Сме пројавиле интерес за Лампард. (y)

MILAN (4-3-3): Abbiati, Abate, Zapata, Mexes, Constant, Flamini, Montolivo, Boateng, Niang, Pazzini, El Shaarawy.
A disposizione: Amelia, Gabriel, Robinho, Nocerino, Traorè, Acerbi, Bojan, Bonera, Emanuelson, Antonini.

BOLOGNA (4-2-3-1): Agliardi, Garics, Portanova, Antonsson, Cherubin, Perez, Pazienza, Riverola, Diamanti, Kone, Gilardino.
A disposizione: Curci, Stojanovic, Morleo, Taider, Motta, Guarente, Gabbiadini, Paponi, Sorensen, Carvalho, Pasquato.

Да не планира Нианг во прв состав да го мести. Шо бара Фламини од прва коа го имаме златен Урби Емануелсон на клупа. Алегри му дошол мозокот (до сеа бил на слава) го оставил оној идолот Бонера на клупа (y)
Денес тепаме 2:0 Пацини пак ќе ги руши.

19525_10151396554170469_205503251_n.jpg

што велите?
Доста бе другар аман, еднаш неделно ќе дојдам на форумов и ќе морам вакви срања да читам.И шо ако отишол во Барселона треба да дојди во Милан само поради тоа што по некоја случајност Милан купил 2 фудбалера на Барселона?

офффф:tapp:

По се изгледа Фламини си обезбеди место во прв тим до крај на сезона. :sick:
Страсер во Бреша на позјмица + 3.5 мил за 50% од договорот на Саломон.

Доста бе другар аман, еднаш неделно ќе дојдам на форумов и ќе морам вакви срања да читам.И шо ако отишол во Барселона треба да дојди во Милан само поради тоа што по некоја случајност Милан купил 2 фудбалера на Барселона?

офффф:tapp:

Нон стоп имаш нешто против мене, незнам што ти е проблемот, но од денеска нема потреба да ги читаш моите „срања„, избегнувај ги. Јас само поставив податок, забрането е? Ако сакаш кавга дојди ПП, не овде да досадуваме со нашите проблеми (доколку воопшто ги имаме).

Едит: Силва бил на Сан Сиро ќе го гледал натпреварот денеска.

Нон стоп имаш нешто против мене, незнам што ти е проблемот, но од денеска нема потреба да ги читаш моите „срања„, избегнувај ги. Јас само поставив податок, забрането е? Ако сакаш кавга дојди ПП, не овде да досадуваме со нашите проблеми (доколку воопшто ги имаме).
Па имам затоа што ти нон-стоп пишуваш срања.И башка, ова ич мене не ми личи на податок.
И ако пишуваш, пишувај нешто добро, некое мислење, некоја информација...не туку ми доставувај вакви шокантни „податоци“.

ај не тресете глупости оти играл Фламини да играл Емануелсон кога позициите на кој ги игра се сосема различни..кај може Емануелсон да игра деструктивец или само да се пише нешто се гледа.
Нијанг прва постава = не гледање на утакмицата за мене :)

Ни Фламини ни Емануелсон нигде ништо не можат да изиграат тоа е проблемот.......една грмушка да посадеа на Сан Сиро покорисна ќе беше од нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom