Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Се знаеше дека ќе биде досте тешка утакмица но Милан немаше ни шанси ни доминација да победи,само кога го видов дека Нијанг и Кркич играат се знаеше..кој е тој напад?
Кркич не беше лош има техника и да повлече играч и слично ама он го игра шпиц и ако он се враќа да прима топка и остало како ќе дадеме гол? само со шутеви надвор од шеснаесетникот.

Мртовци,ко интер играа,озбилно подосаден натпреар во живот не сум гледал,не ја ни догледав.

Нианг се посра,како што очекував,Кркиќ има техника ама страшно голем мекуш е,да го допрат паѓа.....не би го откупил јас,посебно не за тие пари што ги бараат за него.
Монтоливо од кога се повреди Де Јонг нигде го нема.........
Костант ибецилот камен.....само Алегри и Господ знаат зошто Абате седеше на клупа за да игра гнасава.
Мексес и Запата(посебно овој)толку им се можностите нема што да ги обвинува човек.
Боатенг игра подобро кога игра во средина....
Де Шиљо одлично го затвараше Поли.

Тоа е фалат играчи со талент,не може со играчи ко фламини и ночерино гол да дадеш.....

И после ќе бркале 3-то место. бахаххаха :ROFLMAO: Она вчера пенал,зицер им беше.

BAjguOJCMAA3uXR.png

Го урочивте Нијанг :icon_lol: инаку моментално е покорисен од Робињо. И баш Бојан и Боатенг (или ви се причини дека тоа е Запата):D беа најслаби зарем никој не виде колку топки изгуби и овој вториот колку контри посра.
Таа тројка вчера што им беше треба да игра позади Пацини.
Сме го сакале Икарди :icon_lol:
Бараат 8-10 мил, а го купија 286.000 :eek: Двата гола многу му ја зголемиле цената :D
Со комшиките сме во борба за Скелото :pos:

Riccardo Montolivo completed 75 passes, De Sciglio completed 64, Constant 61 passes. Philippe Mexes was the most consistent player of the match, with 23 recovered balls, and 52 completed passes.

Двајца наши играчи у тимот на колото

Абијати и Закардо :icon_lol:

Иначе чера прв пут ми се десило да заспијем на утакмица на Милан, задње памтим дека Безглавата мува влезе на место на Амброзини, и после дојде женска ми и ме разбуди 80-та нигде, али ка што глеам ништо не сум пропуштил.. :icon_mrgr:

^^^ Кој 8 милиони за Икарди бре што им е на тие. :pos::pos:. Па за овој ни 3м не би дал а камо ли 5. А и не ни треба напаѓач, оној Сапонора (или како и да беше) го договоривме (најверојатно) и не ни треба.
П.С. Коа веќе става малди нека го стави Кристанте и Ганз:icon_mrgr:

Нијанг слабо изиграл ?
Можеби очекувате од играчот што вчера наполни 18 години секоја утакмица да дава по 2 гола и да прави по 2 асистенции па затоа викате дека слабо изигра,а реално вчера играше само он,Де Шиљо и Абијати.Неговото време допрва доаѓа и за играч што има само 18 години она што го игра е и повеќе од добро.Ако мислевте дека уште не е играч за прва постава тогаш се согласувам.Најдобро ќе биде оваа сезона да му се даваат по 20ина минути за да собере какво-такво искуство,а од наредната сезона ако се развива како што треба да му се даде поголема минутажа како што беше со Шарави.

Јурај Кучка ни е најверајтно следното засилување, у спротивен правец иде или Бакаје или Хитлер....

Запата ( сеа вие решите кој запата од тие 5 шо ги имамо у тим) изјавил дека верува дека до крај на сезона ќе биде незаменлив дел во одбраната на Милан и дека е сигурен дека ќе остане...

Гатузо пак изјавил дека го сменил мислење за Алегри, и дека верува дека тој е единствениот кој може да го води Милан бидејќи имал голема контрола во соблекувалната и сите го почитуваат сега ( бојан, нијанг и ел шарави и мене ќе ме почитуваат :icon_lol: )

Ризична е бе таа комбинација нианг,шарави,кркиќ......све копиљаци еден се плаши потег да повлече ебате. Не пие ракија со деца цела салата ќе ти ја изедат.
Робињо не го сметам за играч веќе,каспер би бил покорисен од него,нианг треба уште фурни фурни леб да јаде......
Добро оној Бојан можно е секоја утакмица што ќе биде стартер да делува ко аматер ? А и многу паѓа што е она. :tapp:
И кога ќе видиш само Шарави(кој беше преморен од средата се приметуваше тоа) и Пацини ни се напаѓачи.

За трансфериве,нема што да се каже,мене желби ми беа Сантон и Перин,изгледа нема ни еден од нив да донесат....а за средина кој сакаат нека земат,и онака нема Геце или Пасторе да да бидат,пак некоја шушумига ќе биде.

Амбро,Фламини,Траоре.......како е можно овие уште да се во тим и згора на се да добиваат минутажа. :facepalm:

Реал спремен да го пушти Кака за 0 евра компензација, ајде кј сте да пишете колку ни е потребен :pos:

Реал спремен да го пушти Кака за 0 евра компензација, ајде кј сте да пишете колку ни е потребен :pos:
Не бе па и ти зар ни е потребен таков играч, ете вчера виде што убоо ни идеја акциите течно... Боатенг, Фламини, Монтоливо у средина партал праеја исто ко Чави Фабрегас и Иниеста да беа, какви топки само даваа.. ама нападот беда неможат гол да дадат што сакаш деца, страв им е да играат, затоа нека го земат Балотели дур е време и супер ќе биде!

Не бе па и ти зар ни е потребен таков играч, ете вчера виде што убоо ни идеја акциите течно... Боатенг, Фламини, Монтоливо у средина партал праеја исто ко Чави Фабрегас и Иниеста да беа, какви топки само даваа.. ама нападот беда неможат гол да дадат што сакаш деца, страв им е да играат, затоа нека го земат Балотели дур е време и супер ќе биде!

Овој е полу човек - полу ништо :icon_lol:

Нема ни И од играч, тоа е мисловна именка за него :pos:

Овој е полу човек - полу ништо :icon_lol:

Нема ни И од играч, тоа е мисловна именка за него :pos:
Тој и со една нога ќе дај поубај топки од Фламчо и Боатенг.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom