Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Со Торино ќе биде доста тешко,инаку вчера и Запата и Ачерби беа одлични но во средината немавме креативец а имавме и одлични шанси шо не сакаше да влезе а исто Фламини си го испробуваше ударот слободно 2ца има он шутира ни блиску до голот неколку пати..исто Кркич се ќе направи има одлична техника и знае да повлече но после не знае шо со топката и најчесто ја губи..Пацини чисто дрво врска нема имаше добра шанса после центаршут на Шиљо мислам но којзнае Малафеев како ја одбрани.

тоа не го видов, збеснал Хулк, а која е причината?

По се изгледа овој Спалети му приговори нешто бидејки лошо изигра Хулк синоќа и овој ко петел мава со рацете. Сигурно ко мафта со рачињата вели „ќе си заминам„ :icon_lol:.

Незнам точно да читам од усни ама ете предвидов.

relueultelu.JPG

Зенит го плати Хулк 50 милиони. Тоа се деси пред 2 месеца. Зема астрономска плата и можда е најголема ѕвезда во руско првенство.
Тие русите као што се тешки мафијаши, ќе го фатат за уши и ќе му речат: “Ајде каде што те плаќаме тука, влези во игра, давај се од себе и немој да си играш со животот“

Ништо чудно да излезе сеа Хулк со некоја изјава: “Од мал, сонот ми беше во Зенит да играм“

Заради таа инвестиција што ја направија со Хулк, верувам дека се спремни ако треба и да го тргнат Спалети од Зенит.

Нема теорија според мене, после толку пари даени, да се откажат од него и да го продаваат после само 3 месеци. Поготово не за цена испод 40 милиони. Цела сезона да е никаков, па тешко дека ќе му падне цената до 20 милиони, а камо ли вака..

Ситуацијава е ваква

За време на сезона:

-Оптимисти: Нино и неговиот змеј
-Песимисти: свите други

За време на трансфер период:

-Оптимисти : Цел фан клуб, плус Фабрегас
-Песимисти: Нино и змејот

:pos:

Реално Ачерби и Запата целосно го затворија Хулк и Зенит, ама една изгубена топка на Фламини на средината, и кога ќе го видите пак голот погледнете го оној момент каде што Ачерби се двоуми дали да влезе во клизачки старт или не и тоа негово двоумење и бавна реакција не чинеше гол.
Бојан е ветрушка, има фудбал у тој дечко ама не за у Милан, туку за некоја екипа од средина на табелата од Шпанија.
Незнам што ви згреши толку Пацини на утакмицава. За гореспоменатиот центаршут на Де Шиљо значи Пацо влечен со играч зад грб успеа да извлече каков таков ама опасен удар е сеа имаше среќа Малафеев тука и ударот идеше директно во него.
При секоја нафрлена топка, остар центаршут прв беше кој истрчуваше и верувајте да имавме асална средина или некои офанзивни креативци со чуство за асистенција Пацини ќе се изнадаваше голови.
Незнам што очекувате од него? Сигурно нема да прими топка на средината да издрибла 3ца и да го лобне голманот, друг тип на играч е Пацини.

Последниве месеци бев убеден дека Недоделкан е всушност Нинович, дури сега кога погледнав под коментарот на Марли видов дека сум бил грешка. :D

Ситуацијава е ваква

За време на сезона:

-Оптимисти: Нино и неговиот змеј
-Песимисти: свите други

За време на трансфер период:

-Оптимисти : Цел фан клуб, плус Фабрегас
-Песимисти: Нино и змејот

:pos:

Види брат.. Оптимист сум и за трансфер пазаров, нема да веруаш! :) Ама не сум ни јас дотолку луд да веруам дека може Хулк да го собереле, Нејмар и такви 40 милионаши :)
Додуша би се дефинирал као скептичен оптимист, поготово за трансфер периодов во јануари.. Врвот ми е Робињо аут - Балотели ин од поголемиве имиња. Подалеку од тоа не гледам дури ни јас.

Hm_Hm Сеа сигурен си? Двајцата имаме лајкнато..
:pos:Дај не заебавај, не сме деца за да си играме со 7 профили...

По се изгледа овој Спалети му приговори нешто бидејки лошо изигра Хулк синоќа и овој ко петел мава со рацете. Сигурно ко мафта со рачињата вели „ќе си заминам„ :icon_lol:.

Незнам точно да читам од усни ама ете предвидов.
Шо му приговори ко му пушта рака најчоечки и Хулк како играч треба да отпоздрави. И да примил критика за играта ќе си поќути оти тренерот му кажва на играчите, а не играчите на тренерот.

Милан - ПСЖ
Шалке​
Дортмунд​
Баерн​
Барселона​
Манчестер​
Интересно :)

Милан - ПСЖ
Шалке​
Дортмунд​
Баерн​
Барселона​