Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Бојан последниве утакмици играпе перфекно и пасови и кретивност и све гледавме..Сега ќе ги гледаме двајцана орангутани што сезонава појма си немаат и дај нека му објасни некој на оној сакатиот што моментално ни е тренер дека Боатенг НЕ ГО БИВА АМЦ,аман више со мењавањето состав,секоја утакмица промена!!!Преку ми к*р више!!

Абе треба ние да испадниме од лигава па да се свестат Галијани и Берлускони? Ааа му го начукам на двата!

Многу се глупи бе!Играчите што сега вредат 30+ милиони можеа да ги земат за 2, ама им беше скапно.Се заради скржавоста на Берлускони педофилот.Го упропастија тимов, му ебаа матер.
До кај стигнавме бе луѓе, Фиорентина што ја дрндавме стално, сега не води со 2-0 на полувреме.

Што уште за да се превземе нешто и да се доведат квалитетни засилувања?!Што треба да се случи.А!?!?!

Само Амброзини покажа желба за борба, ова друго ништо. Не сакаат ни да трчаат бе, фудбалски мајстори, нема потреба од борба, демек се ќе решат со некој потег. Монтоливо држи топка, двајца околу него, а Емануелосн само го гледа. :) А и Монтоливо имаше доста безвезни топки. Мексес како на тренинг да е, овој го проаѓа, тој ниту да мрдне. Боатенг, што да се каже. Алегри еден од најдобрите, ако не и најдобриот играч на претходните два-три натпревара го става на клупа. Па ако сакаш да го играш Боатенг стави го на местото на Емануелосн, а не на Бојан... и тој ме изнервира страшно.

Бледо, анемично, лигаво, бљутаво... таква е играта на Милан.

Јас плаќам на тој клуб што ќе го купи келнеров!

J
2012-634644818498369590-836.gif

Леле мамицата у пичка да им ја ебем на сите од прв до последен... :mad: Бонера класика мора да изеде гомна за некој гол, реков ја ќе си има проблем со Тони и прв дуел одма го изгуби и ни го пикнаа... Пеналот ко да знаев дека ќе го утне коа видов дека шутира Пато, и после нормално си стигна казната, го прошетаја Мексес ко дете :)

Алегри сеа нека си ја лупа главата зошто го стае Боатенг место Бојан коа иста приказна е секогаш коа игра, и Бонера... аман више од тој чуек аман!

Абе арно си кажа на пресконференцијата дека Боатенг ќе игра од прва минута само не знаел на која позиција да го стави. :pos:
Бонера е малерот бе. :icon_lol:
Бони :pos:

Пред многу години, центарфор во Милан беше Ван Бастен, сега е Ел Шарафи.

Тука некаде завршува приказната за Милан...

Пред многу години, центарфор во Милан беше Ван Бастен, сега е Ел Шарафи.

Тука некаде завршува приказната за Милан...
И? o_O
Ај да кењаш за Пацини, Пато, Боатенг ама за Шарави?

Овие сите изгледа идат кај истиот бербер, мохавкот е ИН во Милано

Амброзини ќе јаде црвен ако продужи вака. очигледно му смета нешто циганов, 3-4 пати му прави боди чек.

Демек, играчиште е дечкото?

:D

Не беше тоа муабетот, ама ти не го разбра. Терај магарето...
Абе океј е те сфатив што сакаш да кажеш, играчиште не е сеуште ама типот одкога е почната сезоната единствен се труди да направи нешто и му успева.... трча напред назад ко ретардиран. За разлика од некој лешпери што се влечат по терен. :)
Мене муабетот ми беше дека можеше да спомнеш многу други играчи место ШараФи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom