Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Си се прошета Иско низ одбраната :cenzura:

Па и онај Кабаљеро бранење бе да му ебам мајката...

Игравме со голема самодоверба,имавме шанси,ние требаше гол да дадеме а не они.

Абе еднаш ќе ве ставам на ливче и баш тогаш ќе ме заебете :pos:

Абате се повредил? И зош го извади Шарави а не Пато? Не веруем послабо да изиграл...
Не гледав прво полувреме немав НЕТ, не сум у тек... :unsure:

Абате се повредил? И зош го извади Шарави а не Пато? Не веруем послабо да изиграл...
Не гледав прво полувреме немав НЕТ, не сум у тек... :unsure:
Го фати кичмата мислам.
И јас не го сфатив тој потег со вадење на Шарави за да влези сељакот Боатенг и да се маџари од 40 метри.

П.С. Браво ПОВРЕДЕН ! :icon_mrgr:

Едит: Сите бекој можат да одат кај Констант на курс за центаршут.

Амн веќе со овие стримови :tapp:
Од каде се најде овој Веб бе не досуди пенал кога овие играа со рака и му даде жолт на Монтоливо оти си ја бараше правдата. :гомце:

Амн веќе со овие стримови :tapp:
Од каде се најде овој Веб бе не досуди пенал кога овие играа со рака и му даде жолт на Монтоливо оти си ја бараше правдата. :гомце:
Каков пенал не заебавај.
Монтоливо доби жолт картон дека играше опасно над Демихелис мислам беше, не доби за приговор.

Тој стримот на сопкаст беше мераци, уште да тепавме ќе беше топ, ама тоа е...
Мислам дека го извади Шарави зашто кога проба да извади топка од аут, се удри од еден играч и се фати за колено.Недај боже да се повредил, отидовме...и уште еден funny fact, незнам дали сте свесни ама Бонера има надимак Бони:pos: се прснав од смеење макс коа му викаше

Каков пенал не заебавај.
Монтоливо доби жолт картон дека играше опасно над Демихелис мислам беше, не доби за приговор.
Не зафркавај дадоа и снимка овој ја допре со раката Монтоливо кога со пета ја удри? Баш само тоа го видов од цел натпревар. :pos: Стримот е виновен затоа што така видов јас.

:cuc: Монтоливо:cuc:

Освен голот Малага ништо не направи, но си извадија бод.

Де Шиљо многу слабо, ова му е најслаб натпревар.

Не зафркавај дадоа и снимка овој ја допре со раката Монтоливо кога со пета ја удри? Баш само тоа го видов од цел натпревар. :pos: Стримот е виновен затоа што така видов јас.
Цела рака залепена за телото и тоа на предната страна на телото и топката го гиба малку во лактот. Очекуваш дека то се свири пенал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom